Rvy Kızlar bebeğim 5 aylık oldu kulağını kıvırarak yatıyor düzetsemde yiede kıvırıyor kulakları kepçe olmaya başladı😔 ne yapmam gerekiyor. Bi çözümü var mı acaba
butterflyy_ Rvy ben de burada bekleyim aynı postu açacaktım resmen kırılıyor kulağı uykudan uyanınca kontrol etmesem yapışık şekilde kalıyor hep doktora gideceğim pazartesi bu konuyu da açmayı düşünüyorum
EliS_ Rvy Kızım 4 aylık aynı dediğiniz gb. Bandana takmaya başladım ne ldr doğru dr. Soracağım tabi gidince🤷🏽♀️
EliS_ Rvy Bnm kızda bir sanıye durmuuor ama şapkaya alışdırdım zor olsada bandana o yüzden biraz daha ılımlı gibi çok bayılmasada🥲
Bubenimoykum Rvy genetikse ne yaparsanız yapın düzelmez (ameliyat hariç) doğumdan itibaren bandana öneriyor doktorlar veya şapka 3 aydan sonra bandananin bi önemi kalmıyor. Benim kızımında tek kulağı öyleydi kafa yapısı şekillendikce düzeldi
Meralll1 Rvy bizde de aynı sorun var bir kulaği kepçe bir kulağı doğumdan beri olan şekli bandana şapka takıyorum düzelmiyor ama sadece daha fazla kıvrılmasını önlüyor acaba düzelir mi ki ya
Elif1997 Rvy bandana takın incelerden sapka da olabilir kepçe kulak bandanalarida var e bebek te . Bizim genetik di ne yapsam kepçe oldu oğlumun biri 😑
Meralll1 Bizim de aynı kepçe birisi diğeri normal ama garip geliyor ikisi farklı mi olacak acaba düzelmez mi kaç aylık sizin
Fahin Yaa benim bebegim de 4 aylik. Bir kulagi normal digeri kepce. Baslarda bu kadar belli degildi simdi daha cok belli oluyor napicaz bilmiyorum. Bandana falanda tutmuyor ins duzelir. Biri normal biri bariz kivrik.
eventuallyhappens Fahin instagramda Gonca Aslan çocuk doktoru aparat takarak şekil bozukluklarını keza kepçe kulağı da düzeltiyor
Meralll1 Fahin bu yoeumunuza istinaden yziyorim aynı sorun var bizde birisi kepçe birisi normal acaba düzeldi mi sizin buyudukce düzeliyor mu ne yapacmm şaşırdım çok düşünüyorum