NatashaRomanoff gly57 duygusal bi burç olduğun için inşallah eşin arada sırada kırmıyordur kalbini akrep erkeği de zor olur valla 😁 yani bi anda parlar ben bazen öyleyim eşime karşı sonrada üzülüyorum ama ne gerek vardı şimdi diye 🤣
sglkc NatashaRomanoff ben bir kova olarak akrepleri çok severim çok da iyi anlaşırım eşim kızım da akrep en sevdiğim burçlardır iyiki hayatımdasınız akrepler 😍😂
NatashaRomanoff sglkc kızım ve kız kardeşim kova 🥰 yani kız kardeşimi çok seviyorum zaten inşallah kızımla da çok güzel anlaşırız ilerleyen yıllarda 🙏🏻😍
NatashaRomanoff Birprenscik erkek kardeşimde terazi ve bayılıyorum onun efendiliğine 😍 terazileri çok severim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
gly57 NatashaRomanoff sinirlenince biraz üzüyor sonra gönlümü alıyo🤣 dediğin gibi bi anda parlıyor 🤣 Allah’tan tartışmayı unutuyoruz 5 dk içinde
NatashaRomanoff gly57 unutmanızda senin güzel huyundan eminim ki 😅 çünkü sende ters gitsen bu kez kin tutar biraz cinsiz akrepler olarak yaa ama sevdiğimiz insanı da kimseye ezdirmez üzdürmeyiz 💪🏻
ilayprensesim Dondurmalikahve Kendim yengeçtim yetmedi kızımı da yengeç yaptım 😍 Planlı da değildi öyle güzel bir tesadüf oldu 🤓