Tombikdonerartikcokpahali Ah onu elimize bir verseler var ya şerefsiz ay tüylerim diken diken oldu nereden okudum ya Allah belasını versin yatacak yeri olmasın bir taraflari kopsun da kendine girsin
Sunseet bananeabiya X uygulamasında mı gördünüz ? bu olay sonuçlanmadan rahat uyku yok aklımdan çıkmıyor nerden takip edebiliriz bu durumu
bananeabiya Sunseet aynen canım uzun süredir Twitter’a girmiyordum birkaç gündür bi bakayım dedim girmez olaydım. Zaten o kadar gündem oldu ki sayfam bunla doldu okudukça midem bulandı
OptimusPrime ikiaslanannesi haberi böyle birakıyorum. Hangi bedduayı etsem az, hangi küfrü etsem masum kalacak. Allah belasını versin ve bir an önce bulunsun!
superanne2 ElisaMom_ bırakmıyorlar zaten kuzenim avukat ona sormuştum ben merak edenleri polisler zaten bir güzel dovuyormus sonra da bu pislikler namus cinayetinden hapse düşmüş adamların koğuşuna veriliyorlarmis tecavuzculer gerisini sen düşün
ElisaMom_ superanne2 evet biliyorum polislerin dovdugunu heleki böyle pislik bir insanı inşallah beter ederler ama yatıp kalkıp dua edicem sizin dediginiz gibi bı koğuşa düşer sağ çıkmaz umarım
ElisaMom_ ikiaslanannesi ya haber varmı acaba sosyal medya kullanmıyorum internette hala o sapık bulunamadı diyor
ikiaslanannesi ElisaMom_ Feyza Altunun hikâyelerine sürekli bakıyorum ama maalesef bende birşey bulamadım ☹️
durununannitoskosu ElisaMom_ ikiaslanannesi yurtdışında olduğu tespit edilmiş Interpol arama başlattı yurtdışında aranıyor