NariNariKiminYari ikiaslanannesi gördüm haberi allah belasını versin sürüm sürüm sürünsün pislik aklım almıyor böyle insanları gerçekten umarım bulunur içimden öyle bir sövmek geçiyor ki…
Alya-Sena ikiaslanannesi sabahdan beri aklimdan cikmiyor or.spu cocugu pezewenk aile bakanligi sorusturma baslatti insallah en kisa surede bulurlar ay kotu oldum ya
ikiaslanannesi fadikada Vallahi öyle. Aklımda tek bir soru var. Bir insan bunu yapacak kadar nasıl gözü döner ?
ikiaslanannesi Papatyam01 Kıyamet zaten kopmuş. Bunlar normal değil gerçekten normal değil bu yasadiklarimiz
RedFlower_ ikiaslanannesi Allah’ım okumaz görmez olaydım. Keşke Böyle şeyleri görmeden daha fazlasını Rabbim tez zamanda canımı alsın Allah’ım sen aklımıza mukayyet ollll
ikiaslanannesi ElisaMom_ İdam işte tamda böyleleri için gelmeli. Ne dicegimi bilemiyorum. Kelimeler bogazima diziliyor
ElisaMom_ ikiaslanannesi ve o şerefsiz bir kaç bebeğe de aynı şeyi yapıp görüntülemiş gobeklerine tarih atıyormuş,Allah’ım helak et yarabbim yalvarıyorum 🥺
ikiaslanannesi ilon fotoğraf yok onu yayinlamazlar. Avukat Feyza Altun ' un gonderilerinde gördüm bende. Soruşturma başlatılmış.
RedFlower_ ilon bakmadım bakamam da keşke bu postu da okumasaydim normal de hassas içerik hiç bakmam çünkü pskojim bozuluyor
ikiaslanannesi Ecemnurmom Bebeğin nesi olduğunu bilmiyorum. Zaten atan kişi şuan aranıyor. Çok yeni bir olay inşallah tez vakitte yakalanıp hak edildiği şekilde cezalandırılır
Hunilininbirii ikiaslanannesi kanım dondu tüylerim diken diken oldu, biz nasıl bi zamana denk geldik çocukken gece yarılarına kadar sokakta oynardık kılımıza zarar gelmezdi ne iğrenç bi döneme denk geldik ne kadar hakaret küfür etsem az kalır..
ikiaslanannesi Hunilininbirii Bizim çocuklarımız nasıl bir devire denk geldiler 😔 kızım yok ama oğullarım içinde aynı şey geçerli. Artık kız erkek demeden istismar ediliyor çocuklar 😔😔
ilon RedFlower_ bakmasak görmesek bile duymamız yeter nasıl bir iğrençliktir bu nasıl bir vicdansızlıktır nedir bu kelime de bulamıyorum nasıl bir devirdeyiz ya
ilon ikiaslanannesi ekşi sözlükte bir kullanıcı kız bebeğin vajinasına cinsel organını sokup fotoğraflarıni paylasmis. Siz böyle yazınca ay ne bileyim ya iğreniyorum ne diyeceğimi bilemiyorum nedir bu böyle neler oluyor yemin ederim midem bulanıyor karnıma ağrı giriyor sinirden
kucukmucizemsin3587 ilon yedi aylık kızım var duyunca ruhum kanım çekildi şaka gibi inşallah en büyük acıları yaşayıp ta öyle ölür ölümü kolay olmasın amin
ikiaslanannesi biyiksiz_yorumcu Daha ne kadar igrenclesebilir insanoğlu ? İşte bu kadar. Bunun bir üstü yok yani.
Hunilininbirii ikiaslanannesi çocuklarımızın geleceğinden o kadar endişeliyim ki Allah sonumuzu hayır etsin