Tuuba101010 Esmaoren61 kesinlikle.. hamieleikten once düzenli kullandim ama hamilelik ve doğum girince isin icine bir buçuk iki yıl biraktm ..killarda tekrar cikma olmadı şükür suan son bi iki seanslik kaldi diyebilirim
semosderler Esmaoren61 Philips lumea aldım uzunca bir süre kullandım ama malesef sadece bir koltuk altın tükendi diğerlerinde hiç bir etkisini göremedim o yüzdende bıraktım
birbebekmeselesi2 alparslan1_ braun 5154 var bende bikini bölgesini yapmıyor kırmızı ışık yanıyor sizde böyle bi sorun var mı acaba
terazikadini Rozalinda hormonal olabilir belki de sizdr bu işe yaramıyordur ama epilasyon merkezlerine gitseniz fayda görürsünüz
Rozalinda terazikadini yok ya bi kere gittim iste arastirdim okadar dr kontrolunde yaptirdim lazer ama yaktilar bacagimi Bin pisman oldum neyse ki iz kalmadi.bi daha gitmem. Guvenim kalmadi hic bi yere
alparslan1_ birbebekmeselesi2 küçük baslığıyla bir sorun olmuyor. Uc kısminın tamamı tene degmesi lazim yoksa gormuyor belki ondandır. Ben sorun yasamadim
Fatma22 terazikadini atislari bitiyo mu .bitince ne yspilmali. Mesala alsam esimde bn de kullanabilir miyim. Yuz icin de kullaniliyo mu beni aydinlatrsanz cok sevinirm
Esmaoren61 Fatma22 bende bu atış kısmını anlamadım iki sene sonra atışı bitecekse bu parayı vermek mantıksız geliyor
terazikadini Fatma22 atımları tabi bitiyor sonsuz değil ama sizin işinizi de görecek kadar atımı mevcut yani 22 yıl gidecek kadar atım var diyor philips her bölgeye kullanabiliyorsunuz atışlar bitince cihaz çöp oluyor diye biliyorum bende
birbebekmeselesi2 alparslan1_ çok ama çokk teşekkür ederim lazer makinam bozuk sanıyordum küçük başlıkla oldu şimdi 🙏🏻