_Mltm_ terazikadini Bn seansları ı bitirdim artık gitmiyorum ama genıtal malum daha seans almm gerekiyordu. Alsam evde uygulansa biter mı sizce yoksa lazerle godımmı
Fatma22 terazikadini atislari bitiyo mu .bitince ne yspilmali. Mesala alsam esimde bn de kullanabilir miyim. Yuz icin de kullaniliyo mu beni aydinlatrsanz cok sevinirm
terazikadini eflal1410 5 seviyeye kadar arttırıp azaltabilirsiniz hangi seviyeye dayanıklıysanız atışı öyle yapıyorsunuz lazer merkezlerindeki gibi acı olmuyor olsada çok az yani ki dediğim gibi seviyesini siz ayarlıyorsunuz acının
terazikadini _Mltm_ bence lazere gidin bununla da yapabilirsiniz ama göremediğiniz yetişemediğiniz bölgelere başkasının yardım etmesi gerekecek
Tuuba101010 Esmaoren61 bende Rowenta kullanıyorum memnunum👍bn aldigim zaman lumea rowentanin uc dort katiydi fiyat olarak.acaba mi diyerek aldim ama memnun kaldil şükür
belom Esmaoren61 ben memnundum Philips kullanıyordum doğumdan sonra azalan tüylerim geri çıktı şuan yapamıyorum 6. Ayına gelsin kızım yeniden başlıcam
Betulsark Evde olanların hepsi ipl yani kökten yok etmiyor sadece uyutuyor bıraktığınızda tekrar uyanıyor ve çıkıyor maalesef ki kaç zamandır bende araştırıyorum ama vazgeçtim maalesef ki çok iyi bir çözüm gibi duruyordu
terazikadini Betulsark yanlış biliyorsunuz malesef uyutma dediğiniz 1 2 sene sonra tekrar lazer ister ben 6 sene önce aldım ıpl o zaman bikini bölgeme uyguladım hala çıkmıyor orada düzenli kullanmadım o zaman şuan düzenli kullanıma başladım sonuç alıyorum
Rozalinda Philips lumea yillardir kullaniyorum bitirmiyor ama bi yapinca olanlar dokuluyor cok gec ve cansiz cikiyor. O yuzden ben cok memnunum evde 5 dk da istedigim bolgeye yapiyorum bitiyor.
Esmaoren61 Rozalinda erisemediginiz bölge kalıyor mu biraz özel ama bikini bölgenizde zorlanıyor musunuz
terazikadini Rozalinda nasıl bitirmemiş şaşırdım ben bikini bölgeme yapmıştım 6 sene önce hala çıkmıyor ordan
Tuuba101010 Esmaoren61 kesinlikle.. hamieleikten once düzenli kullandim ama hamilelik ve doğum girince isin icine bir buçuk iki yıl biraktm ..killarda tekrar cikma olmadı şükür suan son bi iki seanslik kaldi diyebilirim
Rozalinda terazikadini ben oncesinde hastade normal lazer de yaptirdim ama bacaklarimda tamamen bitti. Geri bolgelerde kaldi. Ben de bu evde kullanilan lumeayi aldim. Agda niyetine kullaniyorum acikcasi. Kabullendim bitirmeyecegini. Herkes de ayni etki gorulmeyebilir ama bilemiyorum