sevvalaydn tepe canım hemen kötü bir düşünme bence ben böyle bir şey olduğunu ilk kez şu an duyuyorum bir doktora götür bakalım ne diyecek
tepe sevvalaydn bende internetten okudum eşim polis memuru görevi biter bitmez doktora gideceğim inşallah teşekkür ederim teselliniz için Allah razı olsun
Deletedmom_79 Kondurmaya da utanmıyorsunuz ya şu teşhisleri. Denilecek bişey yok gerçekten. tepe bende internetten okudum Hangi canı sıkılmış gazeteden? Hürriyet, Milliyet, Akşam?
birazquality tepe benim oğlum da tepki vermemişti yemeye devam etmek istemişti. Sonra uzun süre denemedim. 7 aylıkken mandalina verdiğimde yüzünü buruşturmuştu bebeler tuhaf limonu da yüzünü buruştura buruştura yiyor şimdi. Belki o dönem idrak edemiyorlardır bilmiyorum ki🤷🏻♀️ ama korkmayın yani gerçekten 4 aylık bebekte otizm tespit etmek çok zordur kendinizi strese sokmayın lütfen hele bir de internetten okuduysanı her şeye otizm teşhisi koyuveriyorlar..
Ayfa1608 Yav saçmaladınız iyice. Çok mu meraklısınız otizm teşhisi koymaya koydurmaya ?! Limona tepki yok eee sonuç bebeğim otizm. Tepki yoksa doktora koş.
ayybukemm06 tepe yav sen izah etmeden ben ne diye durup dururken araştırayım. Şimdi senden duydum bunu Esas öfke sebebim kendi annemgil. Tam o zamanlar kızıma limon tattırmışlar.. kızı. Da güzelce yemiş hiç tepki vermemiş. Herkes annesi kılıklı diy edülüp geçmiş. Ben de çok kızdım onlara. Şimdi düşünüyorum belki de 4 aylık ya da bilmiyorum işte o aydaki çocukların henüz dil reseptörleri gelişmediği için tepki vermiyorlar.
tepe ayybukemm06 bende bilmiyorum ama biraz önce bi okudum arkadaşın eşi doktormuş böyle bir şey olmaz demiş Allah razı olsun sağolsun sormuş. Hanımefendi ilk çocuk eşim polis memuru yanımda değil şuanda görevde gurbet elde tek başımayım ailelerde bu konuda net değil burda acaba yardımcı olabilecek insan evladı var mı diye sordum hastalığı her anne gibi kondurmam ama annemç yüreği her şey de korku oluşuyor maalesef
tepe Deletedmom_79 öyle bir çağda yaşıyoruz ki konudurmalık bir şey değil her türlü pislik hastalık çok fazla yaygın ve artmış durumda korkuyorum
tepe Ayfa1608 boş yapan sizsiniz hanımefendi çok istemezsen yorum yapma bak geç ne daha ürkmüş tedirgin olmuş insanlar ile laf yarışına girme gereği duyuyorsunuz ki kızımın tepkisi üzerine çok fazla korku yaşadım ilk çocuk eşim polis memuru yanımda değil şuanda görevde gurbet elde tek başımayım ailelerde bu konuda net değil burda acaba yardımcı olabilecek insan evladı var mı diye zaten soru sordum lütfen bu kadar da ön yargı ile yaklaşım yapmayın bende çocuğuma hiç bir hastalığı her anne gibi kondurmam ama annemç yüreği her şey de korku oluşuyor maalesef
Meri06_ tepe bi sorun plusturdugunu suan bu postta gordum ondan yanit verdim ne belirtisi bu otizimmi
ayybukemm06 Meri06_ sanırım tepki vermemesi otizm belirtisiymiş ama ilk kez duydum. Çok şükür benim kızımda otizme dair herhangi bir belirti yok
arelasafalme tepe korkma canım bende tam 4 aylıkken verdim asla tepki vermedi ama şuan 6 aylık yüzünü nasıl ekşitiyor görmen lazım yani çok normal korkma bende aynısını yaşarım 🤤😅🥲
Heymissbon tepe yani teshis bu kadar kolay olsaydı ya da teshisi bu olsaydı 4. Ayda doktorlar boyle bir sey yapardi.. otizm bu sekilde anlasilmsz hanimefendi bos yere kendinizi korkutmayin
Masalkizinannesi tepe hanimefendi bitane tıbbi dayanak gösterin bana? Oradan buradan duyduğun şeylerle 4 aylık bebeğin otizm olduğundan supheleniyorsunuz inanilir gibi degil.. O zaman hastanelerde çocukların eline bir limon verir teşhis koyarlardı. Doktor bile defalarca takip, testten sonra teşhis koyuyor. Rahat olun lütfen cocuguda rahat bırakın midenisini yakıp pişik ettiğinizle kalacaksiniz el kadar bebegi boşu boşuna
Minigim38 tepe 13 aylik hiç limonu çok sever hic yüzünü burusturmaz şimdi bebefim otizm mi ne alaka ? Otizm 4 aylıkken belli olmaz ayrıca bu kadar da basit teşhis koymazlar. Maşallah her şeyi otizme bağlamayı çok seviyorsunuz 👏👏
Mervetnl tepe 4 aylık bebekte otizm arıyor olmanız hata zaten o yüzden biraz aklınızı kullanmaya davet ediyorum sizi. Otizmli olmasından korkuyordunuz madem genetik test yaptırıp tüp bebekle hamile kalsaydınız hanımefendi. Yıllar alanda çalışıyorum limon testiyle otizm tanısı ilk defa duydum yuh yani.
Evaninanasi tepe otizm var mı yok mu die yapılabiliyor tepki yoksa otizmli olabilir diyor uzmanlar Kaynak?