Afra49_61 Merhaba kızlar kızım 11ay 5 günlük bugün grip oldu doktora götürdük iburamin zero verdi siz kullandınızmı güvenemedim ben kullanan varsa yazabilirmi
Gari_de_Gari Afra49_61 evet benim de bebeğim hastaydı 4 ay 9 günlük bende kullanıyorum bir çay kaşığından biraz az
Dorugum Afra49_61 bn kullandim bi zararida olmadi aksine hepimiz gripken bebegim olmadi ama gecen gun bi post acilmisti toplatiliyor yaziyordu internetten bi arastirin isterseniz
Merve20 Afra49_61 ya bu ilaç artık toplatılıyor diye biliyorum geçenlerde mühendisinoğlu vs herkes paylaştı . Bilemedim ama yetişkin bir birey de bile halisülasyonlara sebep olmuş baya çalkalanıyordu sosyal medya
canyarim @Afra49_61 valla benimde kızım hastalandı dün ateşler içerisindeydi napıcagımı şaşırdım 😞7 Aylık daha
Afra49_61 canyarim rabbim şifa versin calpol bide dolven veriyodum 6 saat arayla iyi gelir insallah 🥰
ipekk05 Gari_de_Gari merhaba benim bebeğimde 4 aylık grip oldu öksürüğü var ama iburamini 2 yaş altında kullanmayın diyo sizin bebeğinize iyi gelmişmiydi bi zararı oldumu acaba
Busra4509 Piyasaya verilen 3 parti mal geri çekiliyormuş toptan ürün kaldırılmıyormuş bir araştırın isterseniz elinizde ki ürün bunların içinde değilse kullanılabilir
Afra49_61 Busra4509 bende öyle bişey duydum ama arastırcm sindi kime sorsam kullandık iyi geldi diyolar
canyarim @Afra49_61 amin Canım senin kuzu nasıl oldu? Benimkinin ses gitmiş valla calpol veriyorum bende Canım ❤️
Afra49_61 canyarim aynı grip devam ediyo cekiyorum burun aspiratörüyle gözler gidik şişler ilaç veriyorum calpol dolven iburamin işte 😥