Minikkizimm Özel hastanelerde ameliyat ta kullanılan kan için, kan parası istenilebilir mi? Bilgisi olan var mı acaba. Kızılaya biz kan bagışını parayla kan satın almak için mi bağış yapıyoruz ?
Mehtap5560_ Minikkizimm ozel hastanede calisiyorum ilk defa duydum. Hatta kan bulununca isim bile verilmiyo hasta yakinlarina bu tarz mevzulara girilmesin diye
Elfgrn Minikkizimm öyle şey mi olur kanın yerini doldurun diyorlar ama parası isteme ilk defa duydum şikayet edin mutlaka bu durumu mesela dayım ameliyat olucak cuma günü hastaneden kan var ama 4 ünite yerini doldurun demişler bulduk verdik kanı yetkili yerlere mutlaka şikayet edin
Mehtap5560_ Minikkizimm kesin ve net kan ücreti diye birsey yok. Ha poliklinige gidip eger kan takilmasini uygun goruyorsa doktorunuz kan transfuzyon icin hizmet girisi yapiliyor. Onun ucretini ödersiniz sadece oda ozel hastanede malzeme ve islem parasi normal olarak
Minikkizimm zeyno4 evet hastane de ameliyatta 2 unite kan gerekebilir deyip 1200 civari bi ucret odeyebilirsiniz dendi.
Minikkizimm Mehtap5560_ hasta yatis direk olarak söyledi. Ameliyatta kan gerekirse kan parasi ücreti bu bilginiz olsun diye
Minikkizimm Elfgrn sehir hastanesi kizilaya kan verin diyor ücret talep etmiyor kan vermedende olmuyor. Özel hastane direk kan parası istedi
acemianne-34 Ben Kızılaya gönüllü çalıştım keisnlikle öyle bi durum yok bize eğitim veriyorlardı şikayet edebilirsiniz
Minikkizimm acemianne-34 nereye şikayet edebilirim. Kizayda öyle bi para yok sikayet edin diyor nereye sikayet edicem ben
Minikkizimm Mehtap5560_ ameliyatta gerekirse kan kullanilirsa bunun parası var dendi bize direk olarak kan parası istendi yani
Minikkizimm sevvalaydn valla direk istendi. Suan icin ameliyat tarihine daha var. Ameliyat olsun eger kan kullanilita bunun parasi istenirse şikayet edicem
Mehtap5560_ Minikkizimm hastanenin kan parasi istedigini gösteren bi belge edinip dava acin. Yada kabul etmeyin hasta haklariyla veya fiyatlandirmayla görüşün ne hakla boyle bisey talep edebilirler. Hicbir saglik sektorunde boyle bir talep yasal degil
Minikkizimm Mehtap5560_ hasta yatis fiyatlandirma zaten böyle bi ucret istiyor kan parasi diye. Henuz ameliyat olunmadi olunurda kan kullanirlarsa kan parasinida isterlerse nereye sikayet etmem gerekiyorsa edicem
Minikkizimm Katun internette de kizilay parayla kan satisi yapmiyor ucret odemeyin diyor ama hastanede ucret istiyor kullanilirsa eger kan bakalm ameliyat sonrasi ne olucak
sifirekran_bolkitap Minikkizimm benim sağlık güvencem ödedi ama ben de 3 ünite kan almıştım, her seferinde sigortam ödemezse ödemem gerektiğini belirttiler
Minikkizimm Minikkizimm bende ilk defa duyuyorum daha önce hic basimiza gelmedigine bilmiyorduk. Bizde bagis yapiyoruz ihtiyacimiz oldugunda bizde faydalaniriz diye ama senin bagisci olup olmadigina bakmiyolar bile ucret istiyolar ilginc birşey
Elfgrn Minikkizimm en iyisini yaparsınız inatla isterlerse elinizde kanıt bulunsun direk şikayet edin rabbim akıl versin yani kanı da paraya döktüler