admin77 öncelikle geçmiş olsun.. Hiç üzülmeyin, korkmayın. Çok kısa süren bir operasyon. Sadece genel anestezi ile olduğu için ameliyat öncesinde aç kalması gerekiyor. Benim bebeğim anne sütü aldığı için öncesinde 4 saat açlık yeterli olur demişlerdi. Sabah 8de ameliyata girdi en son sabah 4te emzirdim. Beni en çok korkutan bu olmuştu nasıl aç bırakıcam diye ama Allah kolaylığını veriyor gerçekten tahmin ettiğim gibi olmadı. Ameliyatta aynı zamanda sünnetini de yaptılar. Size de tavsiyem sünnetini yaptırmanız. Hazır genel anestezi alacakken sünneti de aradan çıkmış olsun bir daha acı çekmesin minnoş. Ameliyattan sonra da 2 saat aç kalması gerekiyormuş ama benim bebeğim korkmuştu ve çok ağladı ameliyattan sonra 2 saati beklemeden emzirdim. İlk gün biraz zor oluyor ama ertesi gün çok rahatlamıştı benim bebeğim. Ağrısı oldukça calpol verdim. Zaten ameliyat yeri bandajlıydı doktor bir hafta sonra çağırdı bandajı açmak için bir açtı minicik bir kesi. Şuan 7 aylık izi bile kalmadı düşünün. Benim bebeğim açık ameliyat oldu tabi sizinki açık mı olacak kapalı mı? Devlet hastanesi ise açık ameliyat oluyor. Gerçi bir özelde olduk ama yine açık olduk. Kapalı ameliyat fiyat olarak da biraz yüksek oluyor