tarcinnn DiyetteyimYiyemem öyle demeyeydi iyiydi 😂😂😂 BelaCivciv benimki her şeyi ıh ıhla anlatıyor 😂😂 onun dışında hadi gel net bir şekilde söylüyor 😂 başka da bişey demiyor
Memolininannesi BelaCivciv anam benimki beni kopyalıyo ben ne dersem tekrarı geliyo şahsına ait bi kelimesi yok 😂 mesela ben ona bişi yaptığı zaman sen napıyorsun orda diye seslenirim bugün gelmiş ben dolap silerken sen napıyorsun orda anne diyo bana 😂 çok güldüm ama ahahahha
tugcaduman Gıgu:bir yeri acıdığında yada bir yere çarptığında söylüyor Hıuw: resim yapmak istediğinde Buwww: uçak Mee: kedi
Leyla0613 BelaCivciv Benim oğlumun bir kelimeyi, bambaşka bir kelimeye dönüştürme huyu var söyleyebildiği halde ısrarla söylemez 😂 Gınıgın= ışığı aç Eslem= Eda Su= Yo Dondurma= dido
tarcinnn BelaCivciv ya bir sürü şey söylüyordu şimdi baba hadi gel diyor çok met anlatıyor dersini zaten konuşur elbet ☺️
berikomoms BelaCivciv mağna -mandalina Yaya-niloya Çüb-çubuk Balık- bilak 😂 Pıbizi- kırmızı Tututu turuncu 😂
Leyla0613 BelaCivciv aslında çok kolay ikna olur her konuda, sadece bu konuşma konusun da bildiğinden şaşmıyor 😂