Mustininannesi06 BelaCivciv 😂 valla bende anlamadm diğerleri az çok anlaşılıyorda bunları isterken herkes bana bakıyo ne istiyo diye bende yumurtaya bakiyorsa yumurtayi zeytine bakiyorsa zeytini veriyorum ikisinede gubum diyo 😂
berikomoms oglumubeklerken 😂😂 bence çok güzel aranızda kimsenin bilmediği bir iletişim şekli var öyle düşün 😂
oglumubeklerken berikomoms evet evet o açıdan düşününce baya iyi ama bazen eşim sesleniyor, goktugya bi bakar mısın birsey diyor ama anlamıyorum 😅 çocuk daha benim yanıma gelirken gelme şeklinden anlıyorum ne istediğini 😅😅😅
BelaCivciv CankizimRavzam Kahpe = Kahve Biraz sakıncalı😂 CankizimRavzam Manmandiya= Mandalina 🤭🤗🤗 İsmi Ravzanur = Yayanuy Bunlar da çok tatlı🥹
CankizimRavzam BelaCivciv ah çok teşekkür ederiz 🤍♥️ Evet Kahve olayı biraz tehlikeli bana şey diyo anne kahpemi iciyosun 😅😅😅😅🤭🤭
CizerBirAnne BelaCivciv aynen S yi H olarak söylüyor. Aksi gibi babasının adı S harfiyle başlıyor, çok komik oluyor 🤣
Nanem123 BelaCivciv evet ya nerden buluyor böyle kelimeleri bilmiyorum babasıyla gülme krizine giriyoruz 🤣🤣🤣
Ayse361 BelaCivciv Otuu-otur Ort-yoğurt🤣 Anda-ayran Nenen-uykusu gelmiş uyumak istiyor🤣(herkes nene diyor sanıyor) Üştüüü-düştü Şişe gitti-işe gitti🤣🤣 Mina-miyav Bıcı bıcı-banyo ve yağmura bıcı bıcı diyoruz🤣 Giy giy-ayakkabı-hırka vb.🤣 20 aylık kızım var
ay_16 BelaCivciv bubuda- bunu istiyorum Kapez-karpuz Düddüt-araba Şu-su Kapka-kahve Gudi-kopek Ça-çay Ay daha cok varda aklima bunlar geldi oglum 2 yasinda suan böyle kelimeler söylüyor umarim bir sorun yoktur
BelaCivciv ay_16 Yok canım niye sorun olsun söyleyebildiği şekilde söylüyorlar işte🤷🏼♀️ Benimki çaya çoy diyo mesela😅