Minahanzade NisaEla ben tatil modundayım şuan bişey satmıyorum ama bir çok ürün bulabilirsiniz zaten filtreleyerek
NisaEla ozzge kıyafet DHA çoğunlukla oyuncak falan da da geçtim kıyafet olursa daha çok makbule geçecek
Defnegunes PamukEcem kusura bakmayin sınır bölgesinde olduğumuz için internet kısıtlama mız varda sosyal medyaya giriş yapamıyoruz internetler 1 2 güne açılır o zaman eklesem olur mu
Defnegunes Zeynepalya_ve_annesi sınır bölgesinde olduğumuz için internet kısıtlamamiz varda sosyal medyaya giriş yapamıyorum 1 2 güne açılır açılınca eklesem olur mu
Hamzakerem NisaEla dolap uygulamasi kullanıyorsanız bi bakin derim temiz ve gayet uygun kiyafetlerim var kullanici adim Dolap02310
NisaEla Hamzakerem ya canımm ben oradan bulamıyorum nedense nisaelam Benim adım bi mesaj yazarmsn rica etsem
Enesin_Annesi Elimde 2.el süt sağma makinesi, dönence, sıfır telsiz ve kanguru var, isteyen olursa tutumlu anneden bakabilir. egeli-90
Esragedik22 Benimde bebegim erkek 6 aylık varsa bende satın alabilirim kızlar doğru söylüyor niye dünya kadar para verelim bir iki kere giyilmis kıyafetlere 😊
burcukky NisaEla dolap uygulaması kullanıyorsanız sayfama bakabilirsiniz ben Her şeyi ordan satiyorum benim kızım da 11 aylik oldu onun küçülen herseyini koydum burcukarakuzu sayfam göz atmak isteyen olursa.