Zeynepalya_ve_annesi Defnegunes instagramdan eklermisin beni melike_erkan_iyikisen (3tane coxuk var profil fotomda)
zumramomm Defnegunes tabi verebilirim nasıl ulaşırım size??bebeğim yazın doğdu uyar mı size ama??kısa askılı kollularda var elbise felan
Defnegunes zumramomm tabi numarami yada Instagram hesabımı verebilirim sorun değil geri kalan eksiklerimizi de alırız inşallah
zumramomm gayeceee yok canım size değil aynı şeyleri yazmisiz zaten yanlış olmus. sizin yorumu onaylamak için yazmıştım ,yanlış anlaşılmış. ters yorum yapanlara o ünlem 🤗
gayeceee PamukEcem önyargılı değilim arkadaşım soruş tarzın yanlış ücretsiz birşey istememiş zaten öyle olsaydı onu da belirtisi
PamukEcem gayeceee gayet saygılı bir şekilde sorduğuma inanıyorum. Fikrini söylemişsin sağol ama arkadaşla konuşup anlaştık - iki kişi -aramızdaki yanlış anlaşılmayı. Konu kapandı hatta.
Cigdemkuzeyatasoy Cigdematasoy1905 instagramdan bana da resim atarmısınız 15 aylık erkek Bebek kıyafeti olan uygun fiyata veren
saec NisaEla e bebegin 9 ay etiketli ama 6 aya uygun kapşonlu cepli gri renk tulumu var 70 tlye almıstım olmadı etiketliyle duruyor
Defnegunes Zeynepalya_ve_annesi sınır bölgesinde olduğumuz için internet kısıtlamamiz varda sosyal medyaya giriş yapamıyorum 1 2 güne açılır açılınca eklesem olur mu
Defnegunes PamukEcem kusura bakmayin sınır bölgesinde olduğumuz için internet kısıtlama mız varda sosyal medyaya giriş yapamıyoruz internetler 1 2 güne açılır o zaman eklesem olur mu