lilanasi NatashaRomanoff ahh ahhh daha doğalgazı acmadilar bile. Donuyoruz soğuktan kızımı zorla tutuyorum klimalı odada
naynini NatashaRomanoff bizim devlet karşılamış 😄 yazlik yerdeyiz, çok soğuk olmuyor ama nasip tabi, kara kış daha gelmedi…
NatashaRomanoff Deletedmom_110 🤣🤣🤣 ya biz daha yeni açtık çok merak ediyorum 25 mt küpü aşınca ne yansıyacak kaç m3 kullanmışız o kadar merak ediyorum ki 🥲🥲
NatashaRomanoff İzmir’i şu an fırtına sardı bir kaç gündür fazlasıyla üşüyoruz 🥶 Biz yeni açtık kombiyi. Klimayla idare ediyorduk ama zemin ister istemez serin kalıyodu. Sizler hangi şehirlerde ne kadar ödemeleriniz 🤭
iki_prens_annesi_ NatashaRomanoff benim geçen ay çok çok az yakmama rağmen 123 tutmuş ama bana yansıyan 17 liraydı gerisini devlet ödemiş bu ay gece gündüz yaktım hadi hayırlısı
azra1616 Biz bursa kızım küçük 2 aydır açık Bi 400 küsür ödedik bilmem ne kadarını devlet karşılıyor diye bu ay ne kadar gelir bilinmez
NatashaRomanoff azra1616 400se hiç bişey değil biz zam geldiyse 25 metreküpü aşınca fazla bindirirler diye çok korkuyoruz 😅 kaç derecede geldi 400 bizim üç gündür 40 derecede açık
NatashaRomanoff Ayfa1608 rırırırınnn rırırırınnn 😂😂😂 geliyor gelmekte olan sizin oralarda da fırtına varsa memur çıkamamıştır okumaya 😅
lilanasi NatashaRomanoff yook 3 yıllık TOKİ de oturuyorum açma tarihleri varmış onu bekliyorlarmis ama donuyor soğuktan