incimira Sinem57 bende de hamsi aşkı oluşmuştu normalde aynı ortamda bile bulunamıyorum çatır çutur yiyodum
sevimailesi AviL06 🤣🤣🤣 eşimle dışarı çıkmıştık alışverişe emzik gördüm yani çok tuhaf ama emzikle uyumak istiyordum hatta ağladım eşim emzik almadı bana diye ertesi gün almıştı cnku o gecesi onu da uyutmadim🤣🤣🤣🙄 tabi bu süreç çok sürmedi çok şükür 🤣🤣🤣
hazalrojhat AviL06 sigara aserdim normalde içerdim hamile olmadan bırakmıştim tekrar deli gibi canım çekiyordu külünu yutmak istiyordum
endoplazmikretikulumiste biyiksiz_yorumcu yalancı dediğimi hatırlamıyorum sayın alıngan iki bebeli hanım 🙃
Miran474 incimira yok ama sade soda getirdi eşim içine bişiler kattı keskin bi tat yaptı içtim öyle yoksa duramazdım içmeden ozaman keskin tatlar aşeriyordum
incimira endoplazmikretikulumiste aşermeler genelde besin eksikliğinden kaynaklı oluyor bedeninde eksin olan vitaminler gibi mesela et çekerdi canım b12 eksikliğindendir dedi annemde kadın doğumcu benim
Kumpr incimira hergün birşeyler aşerenler vardı bir ara 😂 ben ikizlerime hamileyken burnuma çilek kokusu geliyordu yemek istemedim sadece koklamak için çilek aldık 😂😂😂 bence aşerme tam olarak bu
belinay0316 incimira ayy bu ben🤣🤣 hergun kavanoz kavanoz tursu günde iki limon yiyordum ayy eşim kiziyor diye gizli gizli yatakta bile yiyordum limon 😋😋
Skylifee006 incimira üzüm 😁 ve turşu suyu ( turşuyu sevmem bu arada) üzümde kıştı yoktu ama eşim buldu getirdi sağolsun 😁 ara sıra da toprak yemek isterdim sanırım Demir eksikliğinden miş😁
incimira Skylifee006 çok şanslısın bulabildiysen.. ocağın ortasında karpuz istemek yük olurmuş insana agahshshha
incimira biyiksiz_yorumcu aynen toprak galan koklardım zor bir gebelik geçirmişim şöyle dışardan bir baktım da ahshhahsna
Melekozdmrr incimira normalde şerbetli tatlılardan nefret ederim ama MasterCheff izlerken katmer canım cekmisti ağlaya ağlaya istedim hemde canım eşim hemen almıştı gidip 😃
belinay0316 incimira ben dalak diye tutturmuştum ne gördüm ne yedim bı muhabbetin içinde adı geçmişti kan yapsın diye yemiş arkadaşım günlerce aklimdaydi eşim arkadasina getirtti şarküterileri var syy bı geldi midem kalktı ama gene de azıcık ucundan yedirdi eşim 🤮🤮
sonmeh Garip değil ama 😃2 günde oturdum 9 kilo portakal yedim hiç yemem ama 9 kilo hepsini bittirdim oo znm da portakal sezonu bitmişti eşime dedim manav manav gezdi 9 kilo aldı 2 günde bitti