grbt Hanımlar 7 aylik bebegim gece uyurken parmağını emiyor nasil parmağını emmesinj biraktirabilirim
balkizannesii grbt uyurken başka bir şeyle ilgilenmesini sağlayın mesela uyku arkasına sarılarak uyumak gibi aklıma bu geldi sadece. Parmak emmek bir alışkanlık benim kız kardeşim emiyordu 17 yaşına geldi hala uyurken emiyor diş yapısı parmak yapısı bozuldu hep
Kubraa79 grbt bebegim 4 aylik parmak emiyo bu bi aliskanlik biraktiramazsiniz. Kundak bile yaptim emmesin diye ama gecmiyo
EypMom grbt 2 aylık oğlum gece gündüz parmağını emiyordu bizde emziğe başlattık 2 gün önce hiç parmağını emmiyodu akşam üzeri gördüm 1 kex emdi sadece emzik olunca unutmuştu
neolmusyaani Kubraa79 benim de bebehim 4 aylik 2 aydan beri emiyor hiç mümkün değil bırakmak baş parmak mi sizin de
grbt Uyurken parmak ağzına götürüyor bıraktırmak için napabilrim fikrim yok uyurken corap giydiyorum parmağını bulamayınca uyanıyor
Kubraa79 neolmusyaani evet basparmak seviyo emmeyi ama daha cok uykusu geldiginde aciktigbda emiyo. Onun disinda ilgisiz ve tek kaldgi zaman emiyo. Bende surekli ilgilenmeye calisiyorum. Uykusu geldiginde veya aciktgnda da emziriyorum uyutuyorum. Emzikte tutmuyo
neolmusyaani Kubraa79 ay evet bizde öyle emme sesine uyanırım hepp napacaz hiç bilmiyorm emzik emmedi kaç tane aldık çeşit çeşit.. o parmağını emmeyi tercih etti
Melek1921 Bence engelleyin alışmasın bende ellerini keşfetmesi için hiç karışmadım şuan 34 aylık parmak emiyor bıraktıramıyorum
neolmusyaani Melek1921 nası olacak peki mümkün değil gibi duruyor bnde ilerde çok sorun olacağını biliyorm ablamın kızı da emerdi 4 buçuk yaşında hala emiyor
Kubraa79 neolmusyaani eevt benmde kizim oyle once parmagini emiyk sonra memeyi tutuyo soneasinda tekrar parmak emiyo daliyo uykuya kendiliginden birakirmis oyle diyolar..badlarda bende cok takiyordum ama alistim. Uyanikken dikkatini baska seylere vekmeye calisiyorum eline oyinca veriyorum oyun halisinda oynatiyorum konusuyorum falan agzina gotrmuyo elini
Kuzuemir grbt benim bebegimde uyurken parmak emiyor 14 aylık doktor en normalini yapıyor demişti. Doktor özellikle engellemeyin dedi bana gün içerisinde emiyor.mu önemli olan o
neolmusyaani mirayyldrm19 ay inşallah bizimde bırakır emzik olsaydı bu kadar takmazdim da parmak nası olacak bilmiyrm
neolmusyaani Kubraa79 uyanıkken emmiyo sadece uyuyacagi zaman bide acıktığım zamn .ama baş parmağı tahriş oldu geçen. Bide damak yapısını almış parmağı bi değişik olmus:)