cokkasmabeabi anne232 neden ne idüğü belirsiz insanların çıkarttığı şeyleri çocuğunuza kullanıyorsunuz ki😬
anne232 cokkasmabeabi neyin içeriğini biliyoruz hangisi doğru ki keşke herşeyi evde kendim yapabilsem bunu gerçekten isterdim ama insan tamamen yetişemiyor
anne232 Tubasahra doktor bile olmayan bir sürü insan bir çok şey çıkarıyor ki çoğu ünlü dünyaca markalar bile içeriği temiz değil neye güveneceğimizi bilemiyoruz malesef
Tubasahra anne232 Şöyle mesela daha ürünler çıkalı 2 sene bile olmadı yanlış hatırlamiyorsam.Denenmiş belli bi yıl geçip sonuçları görülmüş ürünler değil.Dediğim gibi ürünü çıkaran da bu işte uzman değil.Bunlar hep ortadayken alıp çocuğa kullanmak ne kadar mantıklı.
Karpuzlufistiksarma marisback böcek çıkrı denilen ürün tarhana değil mi ya onların bi tarhanası olmadı ki ? Ama diğer ürünleri ben aldım sıkıntı olmadı hiç
marisback Karpuzlufistiksarma sizde sorun olmaması hepsinin sorunsuz olduğu anlamına gelmez ki Tarhana 👇🏻
Seliminannesi32 anne232 Çok şaşırdım doktor onay mi verdi bu ürünler için ben hiç bir fenomen vs ürününü alıp kullanmam bana göre hepsi para için hep bı indirim bence kullanmayın
anne232 Seliminannesi32 kullanabilirsin içeriği temiz görünüyor demişti ama yazan gibi olmadığını nerden bilebiliriz ki
mrvnr05 anne232 eczanelerde çoğu ürün satılıyor ecza depoları ile anlaşma yapıyor ürünü yapanlar onlarda eczanelere gönderiyor yani ilaç olmasına gerek yok anlaşma sağlansın yeter
Cocolingo anne232 neye güvenip bunların ürünlerini bebeğinize veriyorsunuz ki, doktorun verdiği takviye edici gıdanın bile içeriğini testlerini didik didik ediyoruz varmı bir laboratuvar analiz raporu vs yok
Minik-1 anne232 kurt böcek flan çıkmış özellikle bişey alacağımda önce kötü yorumları okurum size de tavsiye ederim görselde kurtlu eklemişler yorumlarında
anne232 Minik-1 ben kullandığım aldığım dönemde bu yorum yoktu yeni kullanmıyorum önceden kullandım tabiki bakıyorum
Birberenannesi anne232 dünyaca ünlü senelerin markaları varken bi ortopedi doktorunun ürününü bebeğime vermedim tabiki. İnsanda biraz akıl olur evladına yedirdiği şeyleri iyice araştırır. Yazık günah o çocuklara.
Ebrarkolcetin Birberenannesi gerçekten mantıklı bir davranış, bu tarz şeyler ekstra bir uzmanlık alanı çocuk hastalanınca ortapedi doktoruna mı götürülüyor hayır
anne232 Tubasahra haklısınız çevremde li herkesin birbirine önermesi de etkili olmuştu herşeyi kendim yapmaya çalışıyorum Rabbim evlatlarımız korusun
berikomoms anne232 yani tabiki değil hiçbir ürününü almadım bu fenomen bozuntularının iki üç senelik insanlar neyine güveniyorsunuz birde savunucuları var Allahım akil fikir ver diyorum gerçekten
anne232 berikomoms savunulacak hiç bir şeyleri yok ama işte göz boyama gibi belki iyi gelir diye deniyoruz galiba ben beğenmiştim postu açarken insanların linçleyeceğini biliyordum içeriğini temiz olarak düşünmesem zaten asla vermezdim
Karpuzlufistiksarma marisback ben zaten bende sorun olamdı kullanın yazmadım Ayrıca onların tarhanası yok.. bu onların değil ve kendileride bunu söylüyor, başka birisinin ürünü bu …
anne232 Karpuzlufistiksarma bendede olmadı çevremde li herkesin çocuğu severek tüketiyor benimki de öyleydi grip olduğu zaman iyi bile gelmişti ama işte hiç bir şeye güven olmuyor artik
snyck Karpuzlufistiksarma onlar inkar ettikten sonra avukat feyza altun bu markaninda onların olduğunu kanitla sundu sonradan isim degistirmisler
Tubasahra Karpuzlufistiksarma Bi ara sürekli tarhana çorbası yapıp ıcerken stori atıyordu Yani onların tarhanası vardı.Şuan satısta olmayabilir bilmiyorum