Omerinannesj 10 aylık tek uykuya geçen var mı acaba oğlum gece uykusuna çok direniyor sabah 5 de uyanıyor aslında küçük gibi ama çok ağlıyor bilemedim 😢
Elisa34 Omerinannesj yani erken gibi benim kızım 13 aylıkken geçti ama erken uyandığı günler iki uyku da yapıyordu.
irem_19 Omerinannesj bizde aynıyız 9aylık olduk beşiğinde sık uyanıyor diye yanıma alıyorum ama yanımdada çok ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım birde üstüne grip oldu dahada kötüyüz
aysegns Omerinannesj annesi bebeğini takip etmelisin kizim 12 aylık. Sabah 7 de uyanır mesela yanıma alıyorum yatarak emziriyorum 10a kadar uyuyoruz böyle yapınca tek uyku yetiyor ama 7 8 de kalkarsak mutlaka 2 uyku yapıyor
Omerinannesj Sarahh 6 aylık 2 uykuya düştü her bebek farklıdır ilk oğlumda dediğiniz gibiydi ama bu öyle değil geçen var ml denemeden sormak istedim
Omerinannesj Elisa34 ideali o biliyorum ama şaştım bu bebekte ben ilk oğlumda geriye yazılan gibiydi bu erken yağıyor hepsini
seboss35 Omerinannesj 13 aylıkken geçtik erken kalktığı günler 2 uykuda yapıyor yada çok uykusu gelirse Şuan 15 aylık olmak üzere
Tuvel Omerinannesj 15 aylıkken geçtik tek uykuya sabah 6 buçuk kalkış öğlen 11 buçuk 12 gibi öğlen uykusu 2-3 saat uyur.. akşam 8 buçuk yatış
Tuvel Sarahh yanlış biliyorsunuz tek uyku 2 uyku veya 3 uyku yapıyor denilirken gündüz uykuları kastedilir
Sarahh Elisa34 ben kızımı o şekil büyüttüm ve yaşadığım yerde sizde kreş deniliyor galiba ordada gündüz uykusu yapıyorlar çocuklar
Tuvel Sarahh gündüz kaç kez yatarsa o söylenir mesela benim oğlum gündüz bir defa yatıyor yani tek uyku yapıyor denir