Rwerdst Prensim_06 ikisi de var. Bebeğiniz varsa Robot derim. Valla fileyi açmaya vaktim bile yok. Robotu hemen açıyorum şak diye başlıyor bitiyor bende diğer işlerimi yapıyorum. Takılma illa olur. Eşyaları düzgün kurarsanız bişi olmuyor. Dikeyle kablolu arasında kullanım farkı var ama o kadar para veripte kendiniz temizledikten sonra çokta bir anlamı yok açıkçası dikeyin. Bebeğimdem süpürmeye vaktim yok o yüzden robotu kullanıyorum en çok. Su haznesi bana yetiyor. En yüksek ayarda sildiriyorum ona rağmen 2+1 evim banyo hariç her yeri sürüp siliyor. 95 m2 bu arada. Roborock Q7 max var bende
Prensim_06 Rwerdst sizde ki güzel markaymış çok kararsızım ama dikey süpürgede de Dyson almadıktan sonra bilmiyorum nasıl olur baktığım dikey süpürgelerin turbo gücünü kullanınca 10 dakika da sarjı bitiyor diyorlar normal modda da 40 dakika bilmiyorum biraz az gibi geldi bana da olmadı mağazaya gidip ikisi içinde fikir alıcam artık hangisi daha mantıklı gelirse
Sevinizz_ Prensim_06 robot süpürgede bu markayı kullanıyorum paspası el ile yaptığımızda kıyaslamak doğru olmaz sonuçta bir robot süpürge ve ona göre hacmi var kablolu süpürgem var onunla koltuk üstü süpürme işlemini yapıyordum dikey süpürge aldım bana kullanımı zor geldiğinden ..robot çalışıyor siliyor mis gibi iz kalmıyor bir şey olmuyor dikey süpürgemle de koltuk üstü süpür geç bebekli evlere şart marka farketmeksizin
Prensim_06 pikachukiz53 işte sizdeki güzel Dyson dikey süpürgede de Dyson almadıktan sonra diyorum napayım baktığım markalarda turbo gücünü kullanırsan 10 dakikada sarjı bitiyormuş normal modda da 40 dakika diyorlar
Rwerdst Prensim_06 bende dikey arçelik vsr. Hiçte 10 dk da bitmiyor turbo modda. 20 dk falan gidiyor zaten evim küçük robotum süpürüyor. Banyoyu bir de köşe ve kapı arkalarını süpürüyorum sadece.
Dygatk Prensim_06 boshun çift bataryalı dik süpürgesini kullanıyorum ve çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim. Annemde dyson v15 var. Bence boshun dik süpürgesi daha kullanışlı
Prensim_06 Dygatk bende Phillips ve bosch arasında kaldım şarjı nasıl iyi gidiyor my turbo modu falan
Dygatk Prensim_06 philipsi de kullanma imkanım oldu. Görümcemde var. Kesinlikle önermiyorum. Çekimi bir süre sonra ciddi ölçüde düşüyor. Philips in kablolu süpürgesinde de aynı sorunu ben yaşadım. Boshun çekimi cok başarılı. Sarjı tek bataryada tüm eve dip köşe yapmazsanız yetiyor. Ama mobilya ve koltukları da süpürürsem yetmiyor. İkinci bataryayı takmam gerekiyor. İki bataryalı alırsanız daha kullanıslı olur.
Dygatk Prensim_06 unlimited 7 çift bataryalı olan var. Siyah renklisi. Beyaz olan sanırım tek bataryalı.
Beyzaveduru Bende mi s10 plus robot var her gün çalıştırıyorum. Ya evden dışarı çıkarken yada salında otururken diğer odları süpürtüyorum. Evim her zaman temiz oluyor. Sonuçta eğil kalk her gün baza altı koltuk arkası süpürmem normalde. Normal elektrikli süpürgen de var onu çok bişey döküldüğünde hemen temizlemem gerekirse açıyorum. Paspaslama özelliğini pek kullanmıyorum halıları falan sınırlamak gerekiyor o zaman halının üstünü süpürmüyor falan. Zaten küçücük paspas ne kadar tezmzileyevek ki 🫢🫢
Zynpgmt Size şunu söyleyim robot süpürgemi garantiye yolladım. Daha iki gün oldu ama gözüm yollarda kaldı. Evin tüm derdini o çekiyormuş😅 dik süpürgem de var ama yok yani sürekli süpür süpür bitmiyor iş. Onu ani misafir geleceğinde falan çalıştırırdım dışardayken bile. Evet dip köşe temizlemiyor ama yükünüzü baya azaltıyor. Dik süpürge Bosch bu arada ama olumlu/olumsuz yorum yapamıcam yeni olduğu için. Sadece çift batarya almadığıma pişmanım. Tercih sizin🌺
minnakleblebi Zynpgmt merhaba bende dikey Süpürge arayışındayım. Bosch düşünüyorum siz memnun musunuz?
Dygatk Oznrusk çekim gücü çok güzel. Ben büyük süpürgemi anneme verdim evde yerden tasarruf sağlamak için. Tek bu süpürge tüm temizliğime yetiyor. Temizlik seven bir insanım. Bana yeterli geliyor
canan1905 Prensim_06 bence kesinlikle robot süpürge ama sizin yazdığınız model sıkıntılı o modeli alan arkadaşım memnun kalmadı ben roborock kllanıyorum elim ayağım yani şuan bence en iyi dyson bile bonuçta benim koluma ihtiyaç duyuyosa si anlamı yok bence hele bebekliyken kesinlikle robot süpürge
Tgkaneses Robotu kullanıyorm iyi ki aldm, ama benım halım ona uygun ince, takılmiyor gayet iyi.Oğlumda blw sebebi ile her yeri batırıyor iyi ki almışım ya.
humommy Prensim_06 çocuktan önce bu soruyu görseydim robot süpürge derdim çünkü hamileyken yatmak zorunda kalmıştım düşük tehlikesinden dolayı robot elim ayağım olmuştu ama şu an sorsan kesinlikle dikey derim çünkü yerde muhakkak robota takılacak bir şey oluyor can sıkıcı