nergiz4155 _Serenity16 bak Başakşehir cam sakura ihsan kafadar var ona gidiyoruzz 10 güne randevu veriler çektik 5 gün içinde raporumuz cıktı 25 kasımda çektik mr 30 rapor cıktı iyi bi doktor söyliyim sana
_Serenity16 nergiz4155 Şehir hastanesi değil mii bir de ilaçlı mr mıydı? Benim bebeğimin 1 bucuk saat sürecekmis. Çok teşekkür ederim pazartesi bakıcam hemen çünkü özelde bize 15 bin fiyat verdiler
nergiz4155 @“_Serenity16”#p28732969evet şehir hastanesi yok benim ilaçlı değildi 10 dk sürdü ultrason beynine baktıklarında bebeğmin damarlarında sorun vardı mr çektik daha sonucu göstermedik randevu bulamadık senin kaç aylık bebeğin
_Serenity16 nergiz4155 17 aylık yinede bakacağım bir randevu bulabilirsem teşekkür ederim erken tarihe verirler belki🙏
nergiz4155 _Serenity16 ihsan kafadarı öneririm kesinlikle adam Almanya’da görev yapmış birde şehir hastanesinde çocuk nöroloji bölümü sorumlusu ayrıca profesör
_Serenity16 nergiz4155 inşallah randevu bulabilirim gercekten cok yardımcı oldunuz hiçç çam sakura aklımda yoktu hep kocaeli tarafına baktım bir de marmara arastırmaya gittik 1 snee sonraya dedi emarı bizde tabi kii baska hastane arastırmasına girdik
esrayusuf46 Beratim17 şu an için sadece motor becerilerinde gerilik var hipatonik diyorlar. Şu ana kadar yapılan tahlillerinde sıkıntı yok tam gen testine yönlendirdiler o yüzden. Tekrar mr için beyin bir kaç ay daha bekleyelim dedi doktor
_Serenity16 esrayusuf46 hipotoni teşhisi nasıl konuldu benim bebeğimde sizin bebeğinizin aylarında bacaklarını hic kullanmıyordur basmıyordu yığılıyordu bastırmaya calıstıgımızda suanda 17 aylık yürümüyor
esrayusuf46 _Serenity16 7 aylıktı gittik o zamanlar kafasını tam tutamıyordu sallanıyordu hiç oturamıyordu. Bu belirtiler hipatoni oluyormuş. Tahlileirinizi yaptırurken fizik tedavi alın dediler şu an kafasını tutuyor ellerinden destek alarak oturuyor. Ama oturması çok kuvvetli değil. Emekleyemiyor ama çivi gibi basıyor sürekli ayakta durmak istiyor yani ben de anlamadım bu çocuğun sıkıntısı ne doktorlar da bir şey diyemiyor tam gen istediler.
_Serenity16 esrayusuf46 gecmis olsun insallah birsey cıkmasın belki sizin bebeğinizinde omuz kasları güçlü değildir bizim bebeğinde bacak kasları güçsüzdü
Akademisyenanne_ Benim erkek kardeşimde var 28 yaşında şuan hiç bir yan etkisi zararı olmadı sadece böyle arada bir gider kontrol ettirir büyüme küçülme veya bir şey var mı diye ama doğduğundan beri sabit ve sıkıntı yok çok şükür
Arzuturhan esrayusuf46 bebegim ilk dogdunda küçük leke gibi varmış çünkü 20 gün kuvezde kaldı eko falan yaptılar bir hafta sonra tekrar ultrason çekmişler leke gitmiş. Ben bebegim taburcu olduktan sonra 2 aylık iken Edirne üniversite hastanesi çocuk norolojisi gittim tekrar ultrasyon çektiler temiz çıktı. Doktor bana yoğun bakımda olan hastaların çoğunlukla olur ve sonradan geçer dedi . Aynı şekilde 5 dakika falan Surdu. Geçmiş olsun Allah korusun bebeklerimizi