Birprenscik Duygarn Bana hatıradır bu acı Kanarım, kanarım Seni başka kimse bulamaz, yaralım Ezberimde yüzün Silmek öyle kolay mı? Kaderimde bir düğüm Çözmek öyle kolay mı? Cem adrian-Derinlerde şarkısı Bir şarkı daha var
damlasuu Duygarn Düşsen bile cennetten, vazgeçme direnmekten Çıkar bi’ gün elbet güler onlar Başını eğmemekten, yalana değmemekten Sevmekten ne anlar onlar? Şanışer hayranı olarak ben tabikide onun şarkılarından söz yazacaktım 😍
Duygarn Gizmokzilla Öpücükle prens olan kurbağa yok Parayla prens olan öküz çok Meteliğe kurşun atamıyoruz biz Kurşun alacak bile paramız yok Çok hoşmuş, dinlememiştim. Oğuzhan Uğur diyince benim beynimde şu çalıyor; Ama çok özledimm Biliyorum pek karaktersizimm 😄
Gizmokzilla Duygarn Bananeee özledimmm Her yerde onu arıyor gözlerimmm 😅 Terbiyesizim şarkısını da çok severim ama favorim soğan ekmek kesinlikle dinleyin 3 5 şarkısı var böyle ne yazık ki asla değeri bilinmeyen bayılıyorum 😅 özellikle klipleri lütfen izleyin 🙏🏻😅
Duygarn Duygarn “Bi’ kedi alırım, sen de anneni çağır“ Yıllar sonra öğrendim anlamını. “Ben senden gördüğüm sevgiyi kediden de alırım ama sen benim gösterdiğim sevgiyi ancak annende bulabilirsin” demek istemiş Sertab Erener. Çok ince 🫠
Yildizzza Duygarn Son günüme kadar Kalp durana kadar Aşk mezara kadar sakın ha gitme .. 🫶 hep oğluma söyleyesim geliyor bu şarkıyı
belinay0316 Yildizzza ayyy bende kızıma hep bunu söylüyorum 4 aylık bide 4 ay atağı için ateşe düştüm ağlarken sebepsizce hep bunu söylüyorum 🤣🤣
Cennetkokulum___ Duygarn Kızım 35 günlük iken covid’e yakalanmıştı. Bu şarkıyı o gün keşfedip ağlaya ağlaya dinlemiştim. Taçlı kızım ah yıldızım neymisim ben senden önce 🥺🥺
3yasakadarsifirekran Kendini seçemiyorsun Bırakıp kaçamıyorsun Yazmadığın bir hikayede Uzun ya da kısa vadede Az biraz keşfediyorsun Öteki olabilmeyi Yerine koyabilmeyi Geride durabilmeyi Öğreniyorsun Bu kızı yeniden büyütmeliyim Kor ateşlerde yürütmeliyim Değirmenlerde öğütmeliyim Farkındayım Farkındayım
Fasulye12 HurremSultannn özellikle de Aysel Gürel’in kızı için yazdığını öğrenince , ayrı bir anlam katıldı şarkıya ve bende kızıma söyler oldum🌸
Fasulye12 Ezberimde yüzün , silmek öyle kolay mı? … ya burada kullanılan enstrüman insanı alıp götürüyor , çok etkiliyor