Elfgrn BurcuKucuk kızımdan sonra benimde öyle önceden aşkla dinlerdim şimdi saf sevgi ile kızımın varlığını düşünerek dinliyorum
Duygarn Elfgrn benim kızım için yazılmış dediğim sözler; Dursun bu dünya Derken bir anda Geldin dünyama Var oldu renkler Bitti tüm dertler Hangi cennetten Söyle Gönderildin bana sen?
BurcuKucuk Elfgrn anne olduktan sonra dünyayı daha çok sorgulamaya başladım. Kendi ailemde yaşadıklarımı. Hangisi doğru diye düşünüyorum. Allahım evlatlarımız hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin, ayaklarına taş gözlerine yaş değmesin 🥰
Elfgrn BurcuKucuk aminnn aminnnn gerçekten öyle birşey yaparken söylerken en çokta annemle konuşurken artık o kadar duygusalım ki ona karşı konuşurken bakışırken aklıma sadece benim evladım geliyor diyorum şimdi kendi annemi daha iyi anlıyorum. Demekki böyle birşeymiş annelik
BurcuKucuk Elfgrn bize de Rabbim evlatlarımıza layıkıyla en iyi şekilde annelik yapabilmeyi nasip etsin 🥲 onlar yeter ki sağlıklı olsun biz iyide de kötüde de hep yanlarında oluruz 🥺
metehaninannesiiii Duygarn Söylemem ben acılarımı hep icime içime anlatırım en acısı ölmüyor da insan ben bunu da atlatirim Bengü-Saygimdan bu aralar bu sarki dilimden dusmuyor ve ne kadar da beni anlatıyor