busraaaaeervaaa Şimdi ben hangi birini anlatayım bacım.İki çocuğum var oğlum 8 yaşında kızım 16 aylık.İlk çocuğum 3 gün kuvoz de kaldı sarılık olduğu için.Kaynana diyor emzirmeseydin yanında ben kalırdım,ikinci gece de düğüne gittiler ben yavrumla hastane de yatarken.En büyük bomba da eşim çalışmıyordu o zaman,Ağustos da doğum yaptım Doğu da yaşıyorum sıcak çoktu kayınpeder dedi bizim ev daha serin gekin burada kalın diye çocuk da isilik olmuştu kabul ettim.Bu arada kaynım var o da benim evim de 1 yıl kaldı sebepsiz yere yeni doğum yaptim.Esim gelmedi o evimiz de kaldı ben gittim çocukla 5 gün kaldım 6.gunun sabahı benim bütün eşyalarımı toplamis bebeği kucakladı beni evinden kovdu,eşim için "bunları attı başımıza kendi ev de yatıyor"diye.Daha neler neler var da yazamıyorum.Yemin ederim lohusalık zamanında bu annenin yanında olmaması gereken koca ve anasıdır.İki çocuk doğurdum ilkinde lohusalık depresyonu geciridm 9 ay sürdü vallahi yalnız olsaydım ne bu kadar ağlardım ne bu kadar yorulurdum.