mistral Bugraninannesii sar__ ya şöyle hiç bi ameliyat geçirmrmişim gibi 2yıl önce nasılsam şuanda öyleyim bedenen sadecegörsel olarak iz var ,ama dersen ki yorgun musun evet hemde aşırı aşırı yorgunum çocuk bakmak cok zor çok 🥹🥹🥹
sar__ mistral ayy hiç sorma ben tükendim artık gittikçe kilo veriyorum birde yalnızım ailemden uZaktayım bazen geceleri oturup ağlıyorum artık
mistral sar__ eşimin ve ben de ailemin yanındayz ama kimseden fayda yok iyi anne oldugın için tükenmişlik hissediyorsun canım mükemmel olmak istiyorsun cünkü ama hepsi geçecek bi vakmısın büyümüş bebğin ve bütün yorgunluğun geçmiş olacak
sar__ mistral kesinlikle öyle :( sağlıkla büyüsünlerde onların canı sağolsun. Peki bi şey soracağım bende bir iki seneye kadar iyi olurum değil mi sezaryenden yana :/
Ogibuse sar__ 8 aylık oğlum karnımın üstünde zıplamadığı sürece acımıyor onun dışında hiç ameliyat olmamış gibiyim çok çok arada çok iş yapar yorulursam kasık ağrısı gibi ağrıyor sadece
sar__ Ogibuse ya benim kızımda çok hareketli altını değiştirince yada kucağıma alınca falan ayaklarıyla çok tekme atıyor acaba o yüzden mi ağrıyor böyle çok
snmcrr sar__ 3 ay önce doğum yaptım hiç ağrım yok hatta sıkı korse bile kullanıyorum kişiden kişiye değişiyor sanırım bu durum
seheryavuzz 5 ay uzun sürmüş ben doğum yapalım 1 bucuk ay olacak hiçbi ağrı sızı yok üstelik ikinci daha zor olur derler ama benim cok kolay oldu ilk doğumdada 40 cıkar cıkmaz korse takmştm ağrı sızı kalmamıştı bundada kalmadı cok şükür
sar__ seheryavuzz ya benimde öyleydi hiç hissetmezdim sezaryenli olduğumu ama kızım büyüğüm artık tekmeler atmaya başlayınca böyle ağrılarım oldu ne kadar engellemeye çalışsam da olmuyordu aşırı hareketli bi çocuk
selimmoms_ sar__ benim de 8 ay oldu dikiş yeri değilde alt karnım acıyor hele çocuğun altını değiştirken tekmeliyor çok acıyor sanki derinin altı taze yara gibi doktora gittim birşey yok diyor bende bilemiyorum yani ne zaman geçer
sar__ selimmoms_ benimde aynen öyle işte o tekme attıkça çok ağrıyor bir kaç gün ağrısı sürüyor bende özellikle tekme atmamasına dikkat ediyorum ama nafile kucağıma alınca bir anda kestiremiyorum bi tekme atıyor ayaklarını vuruyor çok sinirleniyorum bir kaç gün karnımın kenarları ağrıyor alt karnım işte direkt dikişte bir şey yok ama etrafı sağı solu altı üstü ağrıyor sızlıyor
sar__ rabiasezer benimde öyle ya sol bacağımda bazen huzursuz bacak gibi ağrıyor hem epiduralden o galiba etkisi Zamanla geçer inşunşr de bacak derdiyle uğraşmayalım
Reyhan34 sar__ bende 7 ay oldu canım üşütünce ağrıyor şişiyor resmen ve arada bebek var gibi içimde kıpırtı oluyor normalmiş o korkma üşütmeyeceğiz hiç o yanı çok kötü ömürbpyunca çekecekmişiz normal olmayacakmış eskisi gibi resmen taş oldu içim geçen ay 😣
sar__ Reyhan34 ah ahh benimde öyle valla ama bir iki yıla kadar düzelir diyorlar sadece üşütünce ağrır o kadar diyorlar
Ftsyckk sar__ 4 ay önce oldum bende, çocuğumu emzirirken uzun süre kucağımda kalınca baskı yapıyo heralde o zaman dikiş kısmım ağrıyo benimde, onun dışında normal de ağrımıyo hiç, çok ağrı varsa kontrole gitsen..
sar__ Ftsyckk evet benimde aynen öyle . Sonradan biraz sızlıyor doktora gidilecek kadar değil sanırım iğne batması gibi oluyor. Kızımı rahat kucağıma almaya çekiniyorum ağrır diye baskı olunca.