Sari- Siz olsanız annenize veya babanıza çekirdek ailenizle oturduğunuz evinizin anahtarını verir misiniz ? 🔑 Not : ben şahsen vermiyorum çekirdek ailemin manevi bağımsızlığı benim için önemli . Sadece merak ettim düşüncelerinizi . 🥰
[silindi] Sari- Çok acil bir durum olmadığı sürece vermem. Ama bende hala bekar evimin anahtarı durur.
beyzzsenturkk_ Sari- yani genelde şehir dışında bir yerde olacaksak kontrol etmeleri amaçlı veriyoruz cunku bina ortamı ve daire kapımız pek sağlam değil kartı soksa açar öyle bi durum o yüzden biz veriyoruz ama normal şartlarda çok saçma geliyor bana
nazlimom_ Sari- kayınvalidemde var 3 yıl önce tatile gitmiştik evin camlarını değiştirmiştik biz adamlar pimapenleri evin içine koyması gerekiyordu kayıvalideme yedek anahtarı vermiştik biz yokken içeri koyup cıktılar anahtarda onda duruyor. 1-2 kere anahtarı içerde kapının üst kilidinde unutmuştuk kayınvalidemden anahtarı alıp açık kapıyı😅
Sari- [silindi] ben de aynı şekilde eğer şehir dışına çıkma durumu varsa bırakırım ama onun haricinde biraz ihlal gibi geliyor bana . Bekar evimin anahtarı da bende aynı şekilde . 😅
Sari- beyzzsenturkk_ aynı şekilde . Anahtar verenler de yanlış bir şey yapmıyor kanaatimce ama sadece ben kendi adıma doğru bulmuyorum. 🤷♀️
[silindi] Sari- Tatile giderken bırakmıştım. Çünkü banyomda minik minik kurtlar vardı. İlaçlama yaptırdım. Ama anneme veririm herhalde ya. O da zaten asla anahtar ile gelmez.🙈
Sari- nazlimom_ acil durumlar ve bu gibi durumlar için çok mantıklı 🙈 ya zaten eğer sınırlarını bilen anne baba veya kayınvalide ve kayınbabalar varsa hiç sıkıntı yok ben kendi adıma söyleyeyim . ☺️ benimkiler çok dikkatlidir ama ona rağmen vermedim bir kaç kez talepte bulundular 😅
beyzzsenturkk_ Sari- eve yokken göz kulak olsun diye verilebilir belki kedi köpek vs varsa da ama harici çok çok gereksiz
2pati2baby Sari- evde kedimiz var her yere götüremiyoruz evinden başka yerde de kalamıyor en önemli unsur bu oluyor; bir de bebek olunca evden çıkarken bazen kafam dalgın olabiliyor ne yazıkki anahtarı unutabiliyorum😁 yazın mesela tatildeydik üst komşumuzun su borusu patlamıştı bizde nasibimizi almışız biraz annem olmasa ev batacaktı bizimde.
etuerk Sari- benim görümcem var yakınımda sadece kendisi bekar biz de onun anahtarı onda bizim anahtarımız bulunur her zaman çünkü burda bir anahtar kaybedip yaptırmak dünya para ayrıca bazen unuttuğumuz oluyor evden çıkarken yedek anahtar misali iyi oluyor tr ye tatile gittiğimizde de ev kontrol ediliyor
Jldpmk34 Sari- ben kendi aileme verdim hatta kız kardeşime de verdim Dünya hali ne olur ne olmaz zaten anahtarı kötü niyetle kullanacak kimse yok ailemde, ama eşimin ailesine vermedim çünkü anlamı yok onlar baska sehirde
Sari- [silindi] benimki de öyle aslında asla öyle bir şey yapmaz hatta eşim evdeyse gitmesini falan bekler . Yine de eşimin tepkisini bilemediğim için hiç öyle bir adım atmadım . Önünü de kestim hoş bir dille yanlış bulduğumu söyledim . 😞
Sari- Asyaveannesi04 benimkiler de asla girmez vermiş olsaydım bile . ☺️ Bence olması gereken de o zaten yani verilse dahi eğer biliyorlarsa girmemeleri gerektiğini acil durumlar için onlardan başla güvenecek kimsemiz de yok .