Deletedmom_98 Biz3kisiyiz_ Büyük harfle yazma çabanız komik. Aklınızca yanlış yazdığımı mı ima ediyorsunuz? Ben dilbilimciyim hanımefendi. Kullandığım kelimenin kökenini bilirim. Size de tavsiye ederim
Okuyanbiranne konubebek ben değil bilim bunu diyor. Alt ve üst sınır var genetiğin üst sınırını geçemezsin istediğin kadar hap iç,basketbol oyna teknikleri dene. Araştırırsan öğrenirsin. Ama bilimsel araştırma burada kıyıda köşede bilgi ararsan saçma gelir
konubebek Okuyanbiranne genetik tabiki çok önemli basketçi olan çocukların hepsi anne babasından uzun buna ne diyorsunuz dayımın oğlu 198 boyunda babası ve annesi 160 ailesi genelde kısa bu ne peki herşeyi çok biliyorsunuz Allah aşkına alt üst değermiş saçma sapan bişey genetik tabi ki önemli ama spor çok etkili dikkat edin haltere çok küçük yaşta başlayanların ağır kaldıranların boyu kısa oluyor hani sadece genetikti ne oldu
Okuyanbiranne konubebek annesi babası kısa diye genetik kısa mı yani 🤣🤣 karnıma ağrı girdi gülmekten o zaman ilk insanlardan biri uzun biri kısa 🤣🤣 kız ben sana nasıl haklı çıkayım aynen bol bol zıplasın boyu uzar sjsjs
konubebek Okuyanbiranne ya bi yorum yapma Allah aşkına ya ailesi genelde kısa yazmışım ayrıca genetik o kadar geniş ki benim dediğime geliyorsun gene çabayla uzayabilir sen zıpla bence kafan belki yerine gelir hadi gerçi sanmıyorum senin zıplamakta çare değil
Okuyanbiranne konubebek zıplayınca kafa yerine mi geliyormuş balık yağı içsem gelmez mi ☺️balık yağından medet uman insana bence de çok yorum yapmamak lazım hangi balık yağı boy uzatıyorsa artık. Biraz bilinçle Ekim lütfen