KayraVeAnnesi_06 EypMom Benim kopyam , çok benziyor oğlum bana . Herkes bebekliğini doğurmuşsun diyor 👶🏻🥰
EypMom KayraVeAnnesi_06 maşallaaahh sadece tırnağı benziyor çocuğum bana 😩😮💨 yolda bu çocuk benim desem kimse inanmaz o derece 😅😅😅😅
EypMom uykumvarasko nasıl benzetmişiz yaaa 😅😅😅 bi yandan da komik ama çocuğun kaynanana benzçyor ama çocuğunu çok seviyosun
UcuBulunamayanBant EypMom oglum babasının kopyasi resmen kizimida her goren bana benzetiyor ama buyudukce degisirmi nasil olur bilmiyorum
Fatmasalan Babasına fotokopi çekilmiş gibi maşallah ayak tırnakları bile aynı arkadaslarim bazen karıştırıp babasının ismini söylüyorlar🥰😂
Norveckizi EypMom canım kocamaaaaa. Ama bana benzeten de var nasıl oluyorsa, hıc alakamız yok sac ve ten renginden Baska 🤣
Eceeeenurrrrrrr EypMom ben ve babama beziyor babam beni klonlamış bende oğlumu😂🙏 ama kayınvalidem hep kendi tarafına benzetiyor ki alakası yok kendi tarafında bizimle hiç alakası yok aynı annesi ve dedesi diyor🤣 oda çatlıyor
Cemosss Eceeeenurrrrrrr bu yorum bana cok tanıdık geldi benim oğlumda annemin kopyası ama kayınvalidem aynı halasına aynı babasına benziyor diyo 🤣🤣🤭
Tubatalha EypMom Doğduğunda aynı bana benziyordu büyüdükçe babasının küçüklüğüne benzedi babası esmer ben beyaz tenliyim oğlum da esmer ondan benzerliği çok ☺️
hayalperest2310 EypMom gözleri burnu falan bana gerisi baba ama ne hikmetse kimse sana benzemez demez aynııı BABASI der 🫤
nesrinsamur Benim bebeğim tam olarak ben aynı bana benziyor iki tarafta gören herkeste bana benzetiyor 😍☺️