Gizmokzilla Alpmomy siz takılıyor musunuz peki 😅 ben takılmıyorum ama eşim neden herkes oğlumu kız sanıyor neresi kıza benziyor çocuğumun diyo 😅😅
Alpmomy Gizmokzilla arada bir sinir geliyor sonra diyorum ki erkek güzeli ohh ne güzel bebe doğurmuşum diyorum 😂😂😂
EypMom Usnac1995 @Gizmokzilla ay bende merak ediyorum sizi 😅😅😅😅😅 bütün gönderilerime yorum yapıyorsunuz çok teşekkürler 🤩
Gizmokzilla Usnac1995 evet bir kaç kere paylaştımm ama kendi bebekliğimi ve oğlumun bebekliğini birleştirip atayım size çok şaşırırsınız 😅
Gizmokzilla EypMom ay beni mi 😅 çok sevindim ya rica ederimm atarım fotoğraf burayaaa merak ediyorsanııız 😅
leyla23 EypMom babannesi kendisine benzetiyor 😄 eşim bana benzetiyor. arkadaşlarımın bir kısmı dedesine benzetiyor bir kısmı az babadan az anadan almış diyor, bende çok dayısına benzetiyorum. resimlerini yanyana getirdim gerçekten çok benziyor dayısına
Melekmirac Dhi aynı bende öyle valla herkez aynaya cokmu baktın diyo halbuki bir kere anca bakmisimdir🤣🤣🤣
Masalina12 EypMom valla aşkım kendi fotoğraflarıma bakıp kendimden bitane daha istiyorum diye diye oldu 😂😂
EypMom Masalina12 aaaa bende eşime diyordum ki senden bi tane daha olsa keşke diye 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅 kopyasını doğurdum işte bütün sır çözüldü
sirinpatates EypMom doğduğunda bana benziyordu simdi dayisina benziyor aynı kardeşimin küçüklüğü 😅 birde gamzeleri falan babasına benziyor yaramazlıgi aynı babası 😅
sevimailesi EypMom oğlum var kimisi bana kimisi dayısına benzetiyor kimisi babasına benzyor ama sarılıgı sen diyor esim esmer ben sarı yeşil gözlüyüm oğlumda sarı mavi gozlu ama çoğunluk dayısı diyor bende abime çok benzetiyorum eşimden benden de almış bisiler tabiki 🤗🤩😁