selimgiray canantkn basta sunu duzeltelim. Saglik ocagi ZORUNLU vermiyo. Ucretsiz veriyolar. Kullanmak istemezsen baska firmaninkini alirsin
selimgiray Ocean microfer kullaniyorum 4.aydan beri. Sut urunleri ile etkilesime girmiyo ac tok verebilirsiniz memnunum
Bensum Busekayra16 reçetesiz alınabilir mi? Bir de kaç ml lik bu ilaç eczaneneden alırken ismini söylesek yeterli mi çeşitleri falan var mı
Busekayra16 Bensum reçetesiz alınabiliyor başka türü yok. Doktorumuz önerdi bize sadece bunu alsan daha iyi diye bende direk onu aldım. Siz de doktorunuza danışın tabi :)
eliffozpogda Selam kızlar. Ben o kan damlasını 1 ay falan kullandım çok aşırı kabız yaptı bebeğimi ve bıraktım. Dişlerinede leke yaptığını duydum
Hs20 canantkn canim saglik ocaginin verdiğini hic kullanamdim ben daha evelsi gün vermisti senin gibi paraben yazisini gorunce doktorumuza mesaj attim ozelde oldugu icin bestiron diye bi damla kullan onu etkisi yok zaten boşuna çocuğu kabizlik sikintiso çektirme günlük 6 damla ver yeter dedi istersen sende varsa bi doktoruna ddeeidanrim ilacin fiyati 50 tl imis biz yarin alcaz bakalim
Burcu_Erdogan Ewrem teşekkür ederim, bir an düşününce insan nasıl olacak acaba diye düşünüyor. bugün doktorumuza kan tahlilini sordum 6 aylık olunca yapacakmışız, şu an 4 aylık ve Demir ilacına rutin olarak başlamayı önerdi.