canikoko Regliyim az önce tuvaletten sonra temizlik yaparken spiral elime geldi. Başına böyle bir şey gelen var mı😔 daha taktıralı 2 ay olmuştu. Birinci ay sonrası kontrole gittiğimde de yerindeydi 😔😔😔
bal012 canikoko ayy bunlardan korktuğum için taktıramıyprum 😵💫 çok geçmiş olsun bence kadın doğuma git bir muayene ol en iyisini o söyler
mrsjale canikoko birebir aynısını yaşadım ilk ay yerindeydi ikinci ayımda düştü benimki de ,elime geliyordu kasık ağrısı da yapmıştı ya tekrar taktırmadım .doktor da önermedi daha önce dış gebelik geçirmiştim tekrarlayabilir kayarda farketmezsen falan dedi korktum
canikoko Tombikdonerartikcokpahali daha bugün bir gönderiye yazdım spiral kullanıyorum hiçbir şikayetim olmadı diye 🥺 umarım yeni yerinden oynamıştır 🤔
hnnl Benimki de düşmez umarım doktora dedim çok acıdı takarken dedim kaysa düşse daha hiç bir kuvvet beni getirmez korka korka taktırdım daha taktırmam dedim sen bilirsin o zaman 4 e hamile kal bende seni sezeryan yapar bağlarım diye güldü dalga geti 😂😂
mrsjale canikoko reglimin bittiği gün duşta elime değdiğini hissettim o kadar inmişti kadın doğumun aciline gittim çıkardı doktor hemen