Zeyn0206 Kızlar arabalarınızın markası ne ve de hayalini kurduğunuz almak istediğiniz araba nedir 🤓değişik bir post olsun dedim ben arabalara çok düşkünüm benim passat var ama hayalim jep tarzı daha yüksek araba almak
Zeyn0206 Benburayaciplakgeldim ya geniş mi içi ben de bir ara düşündüm arabamı onunla değişmeyi eşim geniş değil dedi bagaj hacmi düşük dedi biz uzun yola çok gidiyoruz o yüzden en azından birimizin arabasının bagajı daha geniş olmasını istiyorum
Benburayaciplakgeldim Zeyn0206 şimdi nasıl örnek versem bir Skoda kodiaq gibi değil mesela. Gerçekten geniş istiyorsanız işinizi görmez ama mükemmel bir araba biz her türlü sığıyoruz ferah güzel yani
Zeyn0206 Benburayaciplakgeldim aynen Skoda kadiaq da beğeniyorum çok geniş bagajı ama Audi de severim konfor ve sağlamlık 🥰🥰
Catlakbiranne Zeyn0206 Araba olsun da ne olursa olsun modundayım Çok istiyorum 4 senedir ama ne mümkün çok zor 😢
Zeyn0206 Catlakbiranne olur inşallah en kısa sürede size de nasip etsin araba ihtiyaç değil artık şart oldu arabasız çok zor olur Allahım en kısa sürede nasip etsin 🤲🏼