acimavi Benburayaciplakgeldim detaylı bilgiler için minnettarım, hepsini araştıracağım çok teşekkür ederim😁💙
EcemNazz acimavi Loris parfümlerin deneyin kesinlikle pişman olmayacaksınız , En ünlü markaların birebir aynılarını yapıyor kokular çok kalıcı ve harika herkesin bayılacagi türden kokuları var
susunbebekuyuyo acimavi estee lauder modern muse da çok güzeldir bunu ve olimpiayı kullanıyorum ama bestim kesinlikle issye miyake offf aşığım o kokuya amor amorda eskidir ama güzeldir
benimoglumukurtarinesraa acimavi privacy şeffaf kapaklı olan parfüm..çok hafif çok naif ben bayılıyorum
Cocolingo acimavi Armani code femme, Emporio Armani she. Çok farklı kokular değil ama mis gibi kokuyor bir deneyin testerlarını.
Melekhnm acimavi maalesef parfüm kullanamırum midem bulanıyor başım ağrıyor hele ki ağır kokular, bi tek şu an wish of love avonun parfümünü kullanıyorum gayet güzek ve ucuz da hafif bi koku
acimavi Melekhnm ben de çok hoşlanmıyorum parfümden tüm gün burnuma aynı kokunun gelmesini sevmiyorum ama sanırım kendime uygun beğendiğim bir parfüm bulamadığım için böyle. Wish of love birkaç sene önce kullanmıştım, güzel bir parfüm, teşekkür ederim🌸
biradamavisi Deletedmom_109 Ya benim hayatımın kokusu diye aldığım ve sıktığımda 15 dk sonra uçup giden o koku. O kadar üzülmüştüm ki. O zaman şikayetvara yazmıştım iade almışlardı hatta çünkü Şikayetvar da bu tarz benzer şikayetler vardı. Acaba yine denesem mi diyorum aklım hep o kokuda. Acaba benim tenime mi uygun değildi uçtu gitti diyorum. Siz sıkınca kalıcı mı? Ne kadar kalıyor kokusu.?
Deletedmom_109 biradamavisi şöyle 6 saat sonra bile ben kokusunu alıyorum. Ten tene değişiyor olabilir 🤷🏻♀️
bisakinol acimavi black opium olabilir ysl markasının tam bir kış kokusu herkesin sorduğu bir kokudur ❣️
biradamavisi Deletedmom_109 peki uzun olanı mı kare şişe mi? Benim dediğim şimdi baktım mon evidence kare şişe
acimavi LavininAnnesii kadın için var mı bilmiyordum. Erkek için olanını çok beğeniyorum, bakacağım teşekkür ederim🌸