geceuyumayanne1 Kizannesi47_ ben kullandım aktardan aldım ıslatıp göğsünüze suruyorsunuz kokusu zaten tiksinmeye yetiyor kızım bu sayede bıraktı emmeyi
Hamza65 Kizannesi47_ kullandım tadı aşırı acı iğrenç ama.malesef çocuğum hala.emiyor bu iki kere onun yuzunden istifar etti esimde kizdi çocuğa eziyet diye hala.emiyoruz
Seydameva Kizannesi47_ ben kızımda kullandım ıslatıp sürüyorsunuz göğüs ucuna kokusu o kadar iğrençki zaten çocuk siz kovalasanız da kaçıyor 😊
Alerjikrinit Kizannesi47_ çocuğu tiksindirerek bıraktırmak doğru değil çünkü ama başka türlü de aklım ermiyor açıkçası kabul edeceğini düşünmüyorum
Kizannesi47_ Alerjikrinit ben emzirmeyi azaltarak keseyim dedim geceleri emmeden yatsın diye uğraştım ama çok ağlıyo
Elifveatlas Ben sürdüm görüntüsü yetti çocuğuma 😂😂 denemedi bile , tabi uf oldu falan dedim ama şimdilik geceleri devam ediyorum o kadar sabırlı değilim sanırım
Kizannesi47_ pinkooo_02 çok bağımlı hep memede olmak istiyo çok zor yani uyumuyoruz o da bende yıpranıyoruz meme hiç kapanmayacak nasıl anlatsam zorluyo işte 😂 normalde zaten bir buçuk yaşında kesecektim ama uygun olan bu diye düşünüyorum
pinkooo_02 Kizannesi47_ tabiki sizin karariniz benim oğlum aşırı ısırmaya başladı yalan yok ben bu kışinda emzirmeyi düşünüyordum ama bu son günlerde hep yara yaptı gidip sabır taşı alıp deneyeceğim inşallah işe yarar nasıl uyuyacak onu bilmiyorum emmeden asla uyumaz