Miran474 Selam Bitane 20 aylık oğlum var 27 yaşındayım ama ölsem çocuk istemiyorum diyorum Allahım benim canımı al ama bana çocuk nasip etme diye detaya giremem çok uykusuzum bu gece spiral taktırmak istemiyorum e doğum kontrol hapları kilo aldırıyor başka nasıl korunma olur ömür boyu çocuk olmaması için
Eminos Miran474 kol alti implanti yaptirabilirsiniz asagida bi arkadas yazmis tuplerinizi baglatin diye kesinlikle oyle bisey yaptirmayin bu kadere karsi gelmektir buyuk gunahtir
hndathn Miran474 11 senedir uykusuzum ben. Oğlum asla uyumayı sevmeyen bir bebek ve bir çocuktu heleki kızın doğumuyla daha beter oldum.8 sene boyunca oğlum tekti yediği önünde yemediği ardında kılıgini kıyafetini geçtim o senelerde bile oynadigi kırıp döktüğü oyuncaklari en pahalisiydi piyasanin bir evladimiz olsun mevlam ona sağlık sıhhat versin her şeyimiz onun olsun gözüyle baktığımız oğlumuz 6 yaşında olduğu bir gün beni teklige siz mahkum ettiniz diye ağladı karşımıza geçip.okul sokak gerekse ailecek görüştüğümüz insanlar arasında bir dogurmayan tek çocukla kalan bendim ama anladimki oğlumun herşeyi vardı ama hiçbir şeyi yoktu.denedik olsun dedik demek ki biz tek çocuk büyütmek isterken aslında oğlumuz ne düşünür diye düşünemedik mevlam evlat ölümüyle sinadi beni 3 aylıkken kaybettim benim hayatım alt üst oldu oğlum benden daha ağır depresyona girdi 2 sene sonra Rabbim kızımı nasip etti öyle güzel abi oldu ki ona dünyalara bedel. Uykusuzum yorgunum tükendim belki 2si arasındaki dengeyi kurmaya çalışmaktan ama yinede o denli ilgisi alakası var ki olsun be diyorum değer onlar iyiki varlar. Sizde korunun tabi korunmayı edemiyorum ama hiçbir korunma yöntemi %100 korumaz biliyorsunuz ki kat ve kat korunma yöntemleri kullanıp hamile kalan var o yüzden asla asla demeyin.ben diyorum mesela Rabbim isteyene evlat hasretiyle yanan bacilarimiza da nasip etsin benim dünyaya getirdiklerimi de bana bağışlasın annelik kolay değil. Yorgunum diyen anne de sukursuz değil tükenmiştir onuda çok iyi anlıyorum çünkü yeri geliyor bende ağlıyorum nefes alamıyorum diye ama yinede anneyiz işte işte sonra şükür diyorum iyiki doğdular
MinikPandam_ Miran474 kolay da 35 yaşından önce yapmak istemiyor doktorlar genelde. Yeniden çocuk istersen diye. Bi doktora git istediğini söyle
Morusevenanne Eminos arkadaş siz kaderi ne zannediyorsunuz ya? Çok garip. Hersey kaderde yazıyorsa neden günah sevap var?
marisback Eminos hahahahahsbba ee öbürü de korunma yöntemi yaa onda da kader karşı gelmiş olmuyor muyuz
Musmutlumom Eminos canım o kadere karşı gelmekse diğer yöntemlerde öyle sayılmıyor mu?? Gerçekten saçmanalışsım ama yani kusura bakma da
funnymummy21 Eminos peki maddi manevi yeteneyeceği bir çocuğu dünyaya getirmek ona karşı hep eksik kalmak günah değil mi
Yagmur_24 hndathn valla şükürsüz deilim ama yüzümü görsen dalga dalga kırmızı neden sinir stres sürekli uçuk çıkarıyorum sürekli boğazım şiş sürekli yıkkın bir haldeyim neşem yok bebeğim gündüz uykusu da bk gibi gece de ama gündüz bir şekilde idare etsem de gece artık dayanamıyorum en son pijamamı yırtmaya çalıştım dün gece 2-3 gibiydi çocuğumun çitlerini tekmeliyodum uyumak istiyorum die yazarken bile ağlıyorum şu an çünkü bıktım uyumak istiyorum çok yıprandım böyle olacağını hayal etmemiştim kimseden dıymadım bu uykusuzluğu yememezliği isyan ediyorum artık ben allah bu kadar dualarımı duymamazlık yapmazdı perişanım gözüm artık bir şey görmüyo görmüyo görmüyo
Masalina12 hndathn çok güzel konuştunuz bende 5 ay önce doğum yaptım yeri geldi aç kaldım kızım hep ağlıyor diye tek başıma desteksiz evladıma baktım günlerce uykusuz kaldım ama hepsini unutum hala da uykusuz kalıyorum ama tek dileğim kızımın sağlıklı olması rabim nasip ederse kızım ana sınıfına başladığı zaman onun bitane kardeşi olmasını istiyorum ölümlü dünya bana bişey olursa en azından kardeşi yanında olur hep inşallah rabim İsteyen herkese nasip eder
Zeynepelcin Miran474 yani eşinizde korunabilir .ana yaşınız genç tek çocuk doktorlar tüpleri Nizip baglatmaniza izin vermez belirli bir yaşı var .zaten spiral taktirmissiniz.
Birkucukbebekmeselesi Miran474 bence de siz başka yapmayın. Sabahtan akşama kadar çocuğu televizyon önüne koyup birakiyosunuz ona rağmen zor diyosunuz bi de koymasaniz çocuk baksanız ne yapardınız
Ebrarkolcetin Birkucukbebekmeselesi hahahah doğru, daha 2 gün önce kocasıyla film keyfi yapıyordu 😂 anammm ben duşumu zor alamıyorum millet film keyfi yapıyor
pinkopink Miran474 ağzimizdan çıkan her kelime sihirdir lütfen bu şekil isyan etmeyin neyin ne olacağı belli olmaz hiç bir zaman uykusuzsun o yüzden böyle düşünüyor olabilirsin ama dua kapıları açıktır bunuda unutmayın
Ozzggee Çocuk istemiyorsunuz anlıyorum fakat ölsem vs gibi bu kadar dipte ve olumsuz cümleler çok sıkıntı. Büyük konuşmayın. Diliniz kaderiniz olabilir
neanladinyurdagull Miran474 bendede iki tane var 3 yaş ve 15 günlük.Bir daha çocuk mu tobe Allah isteyenlere nasip etsin
Prensesminik42 Miran474 3yas kızım bir haftadir hasta. 2.3saatlik uyku duruyorum basım çatlıyor ama. Onun eli de olan bişey değil 25yasindayim bebek iken kolik bebekti hiç susmadan ağlardı bu gece hiç 1saat uyudum. Bunada şükür evlatdim için değer sağlık yerinde olsun yeterli
Kuzularinanasi Miran474 seks yapmayin ozaman.cok basit.ölsem de istemem falan cok buyuk laflar bunlar yazik…bu dusuncede zaten aman aman hamile kalmayin.ya yapmicaksiniz yada esiniz korunsun,tüp baglatin,esiniz de baglatabilir siz de kesin cozum.
Ahhannelik Miran474 Çok büyük konuşuyorsunuz bence konuşmayın derim. İstemeyebilirsiniz ama bunun için önleminizi alırsınız ölsem istemem falan demek bence yanlış ve şuna eminim ki Rabbim sizi bu asla dediğiniz şeyle sınayacaktır
Nurxxx k. bakmayin da siz zaten inşallah tekrar evlat sahibi olmazsiniz ya evet çocuk büyütmek hic kolay değil ama dusunsenize senelerce hasret kalsaniz arkadaslariniz çocuk büyütürken siz kenardan bakip gece gizli gizli aglasanz daha mi iyi di Allah vermiş nankörluk etmeyin tekrar evlat istememenizi anlarim ama olacaksa ölüyum cümlesi çok ağır dua kapilarinizin acık olduğu bi ana gelir de çocuğunuz öksüz kalır bunu ister misiniz gerçekten lütfen söylediklerinize dikkat edin çünkü hadistede geçiyor başınıza gelenler dilinizle soyledikleriniz yüzündendir diye