VII-Kleopatra Oğlum biraz rahatsız sabah yediden beri onla ilgileniyorum şimdi biraz daha iyi işlerimi bitireyim tek tek üşenmeden okucam yorumlarınızı sadece bir kaç tanesini okudum kimi güzel yorumlar yapmış çok teşekkür ederim size güzel yorumlarınız için kalbiniz gibi anneliğinizde pamuk gibidir eminim kimi saçma sapann seyler yazmış akşama kadar tvim açık evet ama bebeğim akşama kadar tv izliyor diye bi cıümle kurduğumu hatırlamıyorum canı isterse izler istemezse izlemez o onun keyfine kalmış bişey çok ağır bi doğum süreci yaşadım kendi ağzınızla söylüyorsunuz sonra kolik bi bebek ilk bi yıl ağır depresyondaydım zaten Şuan 20 aylık oldu şükür ama istemiyorum burda yardımcı olacak anneler illaki vardır böyle yap söyle yap gibisinden onların yorumuna ihtiyacım olduğu için bu postu açtım ben nekadar seviyesizce terbiyesizce bana se….. bilmem ne diyebiliyorsunuz gerçekten merak ediyorum sizin gibiler nasıl çocuk yetiştiriyor bu hayatta bukadar rahatlık nerden geliyor böyle rahat terbiyesızce konuşabiliyorsunuz şimdi anlıyorum bu insanların eleştirisini bırak cevap verme tenezzulunde bile bulunmucam yazık ya şimdi ben üzüldüm bebeklerinize