1anne1bebek___ Berko ver canım yesin ev yemeğinden güzel ne var salçasız yemek mi olur tatsız tuzsuz şeyleri yemeyi de sevmez bebekler sen her gün ne yapıyorsan aynısı ver yesin yazık sonra yemek çok seçer ben sana söyleyim
Deryaderya3 Berko bıldıgımız etlı fasulye yemegının suyundan falan ekmegın ıcnı faaln batırdım verdım hatta dıslerı kasırnırlen ekmegı ekın evetdım hep ıslattı dişini kasıdı hemde yedı😅☺️
Efomm Berko benim bebeğim 10 aylık verdim ama pişik olmuş az miktarda deneyin bence ben biraz ara vericem.
berkcanveannesi36 Berko ben veriyordum canım valla hiç birşey de olmadı oğluma gayet güzelde yedi ben hatta 6 aylıkken vermeye başladım çünkü ilerleyen zamanlarda hiç birşey beğenmiyorlar benim düşüncem bu
1anne1bebek___ Berko aynen öyle canım yeterki yesinler siz kendiniz tuzunu eklersiniz sadece yağı salçası çok olmasın yeter değişik şeylerin tadını aldıkça da yemek ister
Mervetnl Berko 9 aylık bebeğim dün dr kontrolü vardk artık kendi yemeklernizden ver dedi tussuz ve bahartsız şekilde peki dedim salça çok önemli değil tadına baksın dedi 🤷🏻♀️