2133ayse2133 Eslem123_ ben denedim malesef artık gaz degl malesef kolik bir bebek oluyorlar hicbisi fayda etmiyor takı kendi kendine geçene kadar inşallah çabuk atlatirsnz biz 8 ay yaşadık 🥺
Leylamoznur Eslem123_ canım gaz damlaları ne yazıkkı deneme yanılma ile biraz bize agulin şurup ğyi gelmişti yanınada probiyotik biogaia kullanıyoduk
Eslem123_ Myagz 2133ayse2133 kaç saattir ağlıyor Yeni Yeni susmaya başlıyor Nurse hsrveys verdim hiç ise yaramadı
Eslem123_ Ceka kız yapmadığım şey kalmadı karnını kendine çekerek ağlıyor gazı var ama yapamıyo zararlı bı şey yediğimde yok çok dikkat ediyorm ama bı haftadır ve çok feci bir şekilde ağlıyor eşim şunu yapalım bı debunu deneyelim yada başka bir şey diyor anlayamıyorum algılarım kapalı resmen
2133ayse2133 Eslem123_ bende denedim maalesef hiçbirinin etkisi yok bitane bitki vardı annem o zaman getrmisti bana kaynatıp suyunu iciriyordm iyi geliyordu ismi gelmedi şimdi aklma
Ceka Eslem123_ tahmin edebiliyorum yasadıklarınızı cok zor. Bizde kostur kostur acile giderdik. Yemek ile alakalı değil sanırım bu durum cunku 3 oglum var ikisinde bu gaz olayı olmadı ama digeri mahvetmıstı bizi
2133ayse2133 Eslem123_ bacaklarını karnına doğru kaldırın o şekilde on dakka kadaf kucağınızda gezdirin inşallah etkisi olacaktr
Bsraemrhanecrn Eslem123_ süt ve süt ürünleri kullanmayın bir süre alerjik olabilir onlarda gaz yapıyor olabilir
remzye Eslem123_ önce sakinleştir sonra masaj yap sakinleştikçe yap karnına masaj ağlarken yapma bence
remzye Eslem123_ bir de çocuğun gazı senden dolayı oluyor. yemene dikkat et bence baharatlı. acı . baklalar . lahana gibi şeyler yeme bence yiyorsan eğer
Tugbakkzn Bebek vicksi al diğerleri agır geliyormuş her altını degistirdiginde karnına ve ayaklarına sür.masaj yap karnına. O rahatlatır
remzye Eslem123_ çocuğu sarmala üşümesin bi balkona falan çıkar hava da sakinleşir sonra içeri geç karnına masaj yap hem masaj yap hem bacaklarını hafifce karnına getir çıkar inşallh öyle
mamacitak Eslem123_ bize iyi gelen seyler gaz masajı,kolik müzikler, bebek kucağında squat yapar gibi eğilme bu sırada şş şş yapma,arabayla gezme… kimyonlu su,rezene içiyorum süt ve süt ürünlerini kestim
Eslem123_ remzye çok dikkat ediyorum gerçekten her yaptigm yemeğe ayriyeten kendi tabağıma kimyon atıyorlm ama hiç etki etmiyor ilk çocuğum değil iki oğlum var bu 3. Kızım oldu çok şükür ama hiç onlara benzemiyor durmak nedir bilmiyo gazını yapamıyor