Meri-Mel Gündüz kaç uyku yapıyor ,akşam kaçta gece uykusuna geçiyor… Sadece biz mi tek uykuya düştük ve gece 10 lara kadar uyumuyor cidden perişanım😞
Burcuskovski Keşke gece 10′da uyusa 😅 gündüz 2 uyku yapiyoruz ama gece bire ikiye kadar uyumuyor Meri-Mel
Emily37 Meri-Mel valla canım bazen tek bazen iki uyku yapıyor hiç belli olmuyor kızıma.akşamları en geç 8:30’da uyuyor öyle alıştırdım öylede gidiyor.sabahta 6-7 gibi ayakta hanımefendi.gün içinde tek uyku yaparsa 3 saate yakın uyuyor maşallah.
CaglaMenessa Meri-Mel sabah uyanış saatine göre 2 uyku yaptırıyorum 15 buçuk aylık olduk bu arada, kreşe bıraktığımız günler 7 buçuk gibi uyandırıyoruz o zaman 2 uyku yapıyor gündüz ama toplamda 2 saati geçmeyecek şekilde. Geceleri ise hala geç yatmaya devam ediyor dün gece 1 saat ben 1 saat babası uğraştı uyutmak için 12 buçukta uyudu Bugğn ise 10 buçukta uyudu
ikizannessi Meri-Mel benimkiler genelde 2 uyku yapıyor akşam 8 -9 arası uyumuş oluyorlar ama araştırdığıma göre bu dönemde tek uykuya düşmesi normal kabul ediliyormuş
Naimeulger06 Burcuskovski hergun aksam 9 da yataga sokun onu hic bikmadan uyuyana kadar bekleyin biraz sabir istiyor tabiki somra goreceksiniz en gec 10 da uykuya daliyor bende ogluma cok ugrastim 12 den 1 den once uyumuyordu bu sekilde yaptim simdj 10 da yataga giriyoruz 10u 5 gece horluyo😀
Norveckizi 15 aylık Tek uyku yapıyor Dun gece 2 de uyudu Bugun 9 da . Sabit bir uyku saati yok ne yazık ki
Meri-Mel Norveckizi Bizim de öyle bazen 11 de oluyor 12 de cidden nasıl erkenden düzenli yatırıyor insanlar bilmiiyorum acayip hareketli ve enerjik bir bebeğim var çok şükür hamd olsun ama bazen bitik oluyorum
Mavili-mavilimorcicek Meri-Mel 15,5 aylık kızım.2 aydır tek uyku yapıyor.Sabah 9 gibi kalkar öğlen 1-2 arası uyur en geç 4 de kalkar akşam da öğlen uyandığı saate göre 9,5-10,5 arası uyur.Yeni uyudu mesela.Emdigi için bazen uyku aralarında kalkıyor.
Zuhal44 @Meri-Mel benimki gündüz uyumasa bile uyumuyor gece geç saatlere kadar uyanık emerek uyuduğu için de yarım saatte bir kalkıyor çok yoruldum
Burcuskovski Bazen kendini paralıyor o zaman insan dayanamıyor, bu aralar sürekli gezmek istiyor evin içinde Naimeulger06
BalkizimBaloglum2 Meri-Mel tek uykua dustu 1 aydir ve cok az uyuyor 10da uyusa yine sukredicem bu saat oldu hala uyumadi 😒
Minikkuzum1011 Meri-Mel bende öyle ya uyumuyor gündüz 1 uyku yapıyor oda 1 saat anca gecede çok uyanıyor ne yapacağım bilmiyorum ya perişan oldum valla uykusuzluktan ölecem artık. İlk bebeğim ve dahada düşünmüyorum Allah sağlık versin oğluma iyi olsun yeter. Ama gerçekten dayanılmaz bir durum artık
handemiyy Meri-Mel 2 uyku yapıyor 9-9,5 ta yatıyor uyku gerilemesi oluyor 1 yaşında. Muhtemelen o yüzden olmuştur
Mertveannesi2211 Meri-Mel 12 aylığız bazen 1 bazen 2 uyku yapıyoruz akşam 10.11 gibi uyuyor sabah 8.9 gibi de kalkıyor
Emily37 Meri-Mel ben doğduğundan beri her akşam uyku öncesi banyo yaptırıyorum.banyo yapınca uyuyacağını biliyor artık.gün içinde de sabah erken kalkıyor ve genelde 2-3 saat sonra uykusu gelmiş oluyor belli ediyor zaten uyutuyorum.birde öğleden sonra uyutuyorum 1-2 saat kadar.bazen sabah uyuduğu yettiğinden sanırım öğleden sonra hiç uyumuyor belli olmuyor yani.ben kızımın hareketlerinden anlıyorum uykusunu ve sürekli aynı saatlerde uyutmaya çalıştığımdan alışkanlık yaptı.bebekler rutini seviyorlar bir rutin oluştur canım ve bunu hergün yap.yaparkende konuş onunla.mesela şimdi banyo yapıcaz sonra giyinip ninni yapıp uyucaz gibi yada mama yiyip birazdan uyucaz gibi.
zehraaktas Meri-Mel 16 aylık sabah 9 10 gibi uyanıyor gündüz tek uyku akşam da 9 buçuk 10 gibi gece uykusu