Baturunannesii Kızlar evde ek iş yapmak istiyorum borçlarımız var eşime katkıda bulunmam lazım işe giremiyorum çocuğum 1 yaşında Ankara’da oturuyorum paketleme işi vs hepsi olur bildiğiniz firma Veya bu işi yapan yardımcı olucak var mı
NatashaRomanoff Baturunannesii https://mutluresim.com/image/nxfgaE Ben 10 gün kadar çalışabildim E-Bebek için hizmet veriyorlar istersen ekrandaki numarayı ara çağrı merkezi. 3 vardiyası var : 9:00-18:30 10:00-19:30 11:30-20:00 1 saat molan var yemek molasıda bu süreye dahil. 1 gün izinlisin haftada, cumartesi ya da pazar. Asgari ücret. Sigorta yapmıyorlar bilgin olsun. Ben çok zor çalıştım kızım hep ayağımda dolaştı mecburen ayrılmak zorunda kaldım ama çok rahat evden çalışıyosun sadece ekranlarda basit. Kızım biraz daha büyüdüğünde tekrar başvurucam ama başka annelerde varsa isterlerse arayıp bilgi alsınlar 🙏🏻
Gulll_ Bende arıyorum ama henüz net bir fikir yok bizde ankaradayız gerçekten her yerin ekonomisi kötü ama Ankara’nın daha bir kötü
ElisaMom_ Kızlar bende İstanbul’da oturuyorum evden iş yapmak istiyorum Avrupa yakasında Esenyurt civarında paketleme işi yapan arkadaşlar varsa yardımcı olursanız cok sevinirim lütfen
ysmygt06 Kızlar Ankarada da böyle bi iş yapan varsa paketleme takı tesbih felan banada yardımcı olabilir mi
hunilimomy Sosyal medya yönlendirmesi ve sosyal medya adres paylaşımı yasaktır. Bu nedenle yorumlar silinmiştir. 🌺
Orduluuu NatashaRomanoff merhaba çağrı mı alınıyor online mı acaba oğlum gürültü yapıyor sıkıntı oluyor mu
hunilimomy mervee06 Merhaba Annemiz, Forumumuzda, bahsi geçen marka , network vb. Marka katalog hakkında post açılmasına ve yorum yapılmasına izin veremiyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Mutlu Forumlar .