turkuazmavisi 1Annevekizi RABBİM şifalar versin İnşaAllah 🤲 size bağışlasın çok üzüldüm yüreğim sıkıştı okurken elhamdülillah hâlâ sizinle ve koca bir ömür sağlıkla sıhhatle yanınızda olsun İnşaAllah 🤲 bu arada kaç aylık bebeğiniz
tombikdonerkankasiiskender Allahım şafi ismi hürmetine şifalar versin hemencecik sağlıklı şekilde sana kavuştursun yavrunu 😢😢
1Annevekizi uykumvarasko yasee01 Marselandmaya Ayfa1608 cinkinasi Ruzgarperisi aysegul2409 Hunilininbirii Norveckizi biyiksiz_yorumcu Asel50 Elif-Liya CankizimRavzam Zlhaanne Melike2218 gmzshn aysealb_ Catlakbiranne busssssra papatyamakelebek Hepinizin duaları için tek tek teşekkür ederim. Hepsini gözlerim dolu dolu okudum öyle güzel moral oldu ki rabbim sizden razı olsun güzel anneler😓❤️
busssssra 1Annevekizi yaaa olayın şokuyla hangi post bilmiyoeum ama üşüyormu diye yazdığınız post Allahım sana şükürler olsun rabbim bebeğinizi size bağışlamış uzun sağlıklı huzurlu mutlu bi ömrü olsun bize müjdeli haber verdiniz sizde müjdeli haberler alasınız inşallah sevinçten ağlıyorum şuançok mutluyum çok şükür rabbime çok geçmiş olsun sizede 🌺🥰🧿
Catlakbiranne 1Annevekizi Birinin böyle bir yerden vurmaya çalışması Allah’ım kahretsin onu Nasıl bir şey bu durduk yere böyle bir şey söylemek bir anneye Şükürler olsun Rabbim size bağışlamış Acısını göstermesin inşallah Rabbim şafi ismiyle şifasını versin
aysealb_ Rabbim size bağışlasın sabahtan beri postunuza girip sizden haber bekliyordum hatta yazdım, aklımıza gelen değildir hastadır dua istiyordur diye. Siz güçlü durun bırakmayın kendinizi sapasağlam çıkacak meleğiniz merak etmeyin dualarımız sizinle 🥰🌸
gmzshn 1Annevekizi Allahım şifa versin 🙏 nasıl enfeksiyon kapmış ne enfeksiyonu bu acaba? Dualarım sizinle lütfen gelişmeleri yazın buraya
Zlhaanne 1Annevekizi Allah’ım size bağışlasın çok zor çok acı ben karnimda kaybettim daha unutamam siz hiç yaşamayın o duyguyu evladına Ya Şafi ismi ile şifa versin Rabbim
Elif-Liya 1Annevekizi yaşıyor olmasına o kadar mutlu oldum ki Allah kimsenin evladını kucağından ayırmasın tez zamanda sağlığına kavuşur evine döner inşallah
Asel50 1Annevekizi rabbim şafi ismiyle şifalar nasip etsin kardeşim ya inşallah iyileşir her ne hastalığı varsa 🥺
biyiksiz_yorumcu 1Annevekizi ayy Allah şifa versin yasin okuyacağım çocuklardan fırsatım olursa Rabbim size bağışlasın çok dua edicem