Norveckizi 1Annevekizi nasıl oldu 🥹😔 gecmıs yazılarına baktım bı rahatsızlığından Bahsettıgını de goremedım 🥹
Deletedmom_79 1Annevekizi hangi kelime acına merhem olabilir bilmiyorum ama çok çok üzgünüm. Çok da şaşkın☹️ allahım sana sabırların en büyüğünü versin başınız sağ olsun🥹
AyBuBen 1Annevekizi off Allahım kalbim titredi.. Rabbim içinizi, kalbinizi ferahlatsın. Bütün kelimeler teselliler boş. İnna lillahi ve inna ileyhi raciun..
refresher Allah çok çok sabır versin inşallah, sözler anlamsız inşallah yüreğinizdeki bu yangın zamanla soğur, dualarımız sizinle..
Catlakbiranne Evlat acısı hiçbir şeye benzemez Bende çok anlatmak istedim içimdeki yangını Ama olmuyor kardeşim kelimeler kifayetsiz kalıyor Anlatamıyorsun o büyük yangını Gün geçtikçe harlanıyor o yangın Allah sabır versin Rabbim cennetinde kavuştursun evlatlarımızla
papatyamakelebek 1Annevekizi Benzemiyor hiçbir şeye. Anlatmak istiyorsun ama oturuyor boğazına bir yumru yutkunamıyorsun, sıkıyor boğazını sanki bir el anlatamıyorsun. Gün geçtikçe azalır sandığın yangın gün geçtikçe kor kor yanmaya devam ediyor harlanarak. Sabır diliyorum. 🌸
BelaCivciv 1Annevekizi Allah sabır ve dayanma gücü versin size. Ne söylenir bilemiyorum başka. Keşke söylediklerimiz size merhem olabilse
Benisahtesevme2 1Annevekizi Allahım yardım etsin bı yürek yangınına bır damla olsun su olsun Hasbünallah ve nimel vekil Allahtan geldik Allah’a gıdıyoruz Insan bu hayatta bır yolcudur Ruhumuz ebedi alemde kavuşmak üzere özgürlüğüne kavuşuyor ölüm diriliş ölüm uyanmak Tıpkı anne karnından dünyaya doğan bir bebek gıbı bizde kabırden ahırete doğuyoruz orası ki melek yavrular ıcın sonsuz mutluluk sonsuz cennet 😢❤️🩹