1Annevekizi Ahum Rabbım acılarınızı dindirsin inşallah gerçekten evlat acısı kadar zor bir sinav rabbim kimseye yaşatmasın 🥺 Minik bebeğin cennet kuşu ve inanıyorum ki sizi bekliyor ..
1Annevekizi Sevdimbaknehalegeldim malaasef yanlış müdahaleler sebebiyle yaşanıyor binlerce şükür ki başka bir şey olmamış 🥺
Furni98 Allah size bağışlasın şifa versin ya şafii isminin hürmetine. Şimdi nasil bebeginiz nereden enfeksiyon kapmış cok üzüldüm 😔
Maka_Paka Rabbim sağlıkla kucağınıza alıp eve dönmeyi nasip etsin. Bebeğime bakarak yazıyorum bunlari en içten duygularımla. Rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın
CeydaST 1Annevekizi Ah başlarda resmen nefesimi tutup okudum kalbi durmuş dediklerini ama hayatta falan Allahım inşallah iyidir diye direkt aşağı indim ya. Nasıl atıyor kalbim anlatamam bir daha kötü şeyler yaşamasın hiç bir anne 😭 Rabbim size bağışlasın
tiggerwinnie 1Annevekizi Rabbim öyle bir şifa versin ki inşallah sağlıkla tez zamanda da evinize dönsün duam sizinle Allahım yardımcınız olsun🌸
__o_la_la 1Annevekizi ayy binlerce şükür olsun çok çok sevindim rabbim bir daha yaşatmasın inşallah sağ salim büyütün bebeğinizi bizleride çok üzdü çok korkuttu kuzucum❤️
Hazallll 1Annevekizi Ey koca dunyanin sahibi raabbim sen bu bebegin elinden tut Annesine acisini yasatma sen herseyi goren iyilestirensin