Fatma0651 Allah’ım evine,sana bağışlasın rabbim şafi isminin hürmetine sağlık sıhhat versin sadece imtihan bunlar ve inşallah geçecek bu zor günler sen anne olrak kimseye fırsat verme dik duruşundan asla taviz verme yavruma odaklan🌸
aynenncnmmm 1Annevekizi 70 bin tevhid evladınızın şifası için gönderdim 🌸 rabbim şafi ismi hürmetine şifa versin size bağışlasın korktuğumuzdan korusun inşallah 🙏🏻♥️
Nanem123 1Annevekizi Allah‘ım yarabbim yaşamasına çok sevindim ay ilk yorumunuzu okuduğumda çok kötü olmuştum şu an ne kadar sevindim size anlatamam tüylerim diken diken oldu inşallah bir an önce iyileşir Allah Şafii ismi hürmetine şifa versin inşallah bir an önce çocuğunuz alırsınız hastaneden sana şükürler olsun yarabbi
Yekta2575 1Annevekizi Allah minik meleğinizin yardımcısı olsun inşallah Allah sizlere sabır versin çok şükür ki korktuğunuz olmamış inşallah tez vakitte doya doya sarılmayı nasip etsin Allah meleğimiz Allah’a emanet olsun inşallah biran önce iyileşir ❤️🥺🤲🏻🤲🏻
Eceeeenurrrrrrr 1Annevekizi ohhh çok şükür yorumları okudum sadece her okuduğumda içimden birşeyler koptu tüylerim diken diken oldu oğlum geldi gözümün önüne inşallah güzel bir şey yazar diye buraya kadar geldim Allahım bebeğinize sağlık sıhhat versin tekrarlardam kucağınıza almayı nasip etsin
Barbekusos 1Annevekizi oyy Allahim sana şükürler olsun yarabbim. Canim arkadaşım Rabbım bir an önce sağ salim kavuşmayı nasip etsin dualarim sizinle
Teachermom8 1Annevekizi bende bir yogunbakım annesiyim banada bebeğinizi kaybediyoruz diye telefon etmişlerdi. Çok şükür o kucağımda rabbim sizede yaşatsın bu mucizeyi sadece yaşayan bilir. Okurken midem bulanıyor gibi oldu acıdan 😔
1Annevekizi Teachermom8 gerçekten o an insan ölmüş gibi oluyor rabbim kimseye evlat aicisi vermesin zor Rabbım evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah 🌷
seraallyaa 1Annevekizi rabbim miniğinize şifa versin 🙏🏻 en kısa sürede sağlığına, size ve evine kavuşsun inşallah🙏🏻
1Annevekizi Ayfa1608 binlerce kez hamd olsun iyi. İnşallah daha da iyi olur 🥺. Dua eden ellerinizden gonullerinizden rabbim binlerce kez razı olsun ❤️