bananeabiya 1Annevekizi Allah sabırlar versin inşallah bir an önce iyi olacak güzel haberler vereceksiniz 💐💐 tekrardan geçmiş olsun 🙏💐
Cananne12 Norveckizi kanda enfeksiyon çıkmıştı, crp si yüksekti bize sadece bu dendi, yoğun bakımda kaldı 5 gün
Meri-Mel 1Annevekizi Çok şükür sonradan gördüm yazıyı herkes sabırlar versin yazınca içim yandı sonra yazınızı gördüm öyle mutlu oldum ki Rabbim korusun kollasin tüm evlatları ☺️
Kuzununannesiyim 1Annevekizi Allahım en kısa sürede acil şifalar versin. Hiçbir anne babaya evlat acısı yaşatmasın
belinay0316 1Annevekizi rabbim safi ismiyle evladınıza şifa verdin kalbim titredi okurken 3 tane evladımı kaybettim anne karnında o kadar dua ediyorum ki hiç bir anne bu acıyı yaşamasin rabbim size bağışlasın evladinizi
Balyanaakannesiii 1Annevekizi ben sizi burda görüyordum bi an cok kötü bir durum sandım insallah tez zamanda iyilesir yavrunuz ❣️
17072023baloglum 1Annevekizi cok cok gecmis olsun miniginizi ins sapa saglam kucağınıza alip cikarsiniz hastaneden acik sifalar minigr. Kusura bakmayin ben ilkde allah sabirlar versin yazmistim Allah’ size bagislasin
Bibebek_ 1Annevekizi rabbim Şafi ismiyle şifa versin her daim size bağışlasın postu takip ediyordum bi haber gelir diye düşündüğümüz gibi olmadığını görünce çok çok mutlu oldum
Canyavrum 1Annevekizi Allahım inşallah tez zamanda iyileşir evine döner yavrum. Rabbim şifa versin, Size bağışlasın 🤲
aynenncnmmm 1Annevekizi Rabbime bin şükür 🌸 bebeğinizin adı ne? Adını söylerseniz şifası için 70 bin tevhid göndereceğim rabbim size bağışlasın inşallah ♥️
1Annevekizi aynenncnmmm şuan o kadar mutlu oldum ki size anlatmam🥺 Hatice kızı Betül adına diyebilirmisiniz❤️ Şimdiden teşekkürler rabbim ecrinizi kat kat versin inşallah 🌷
aynenncnmmm 1Annevekizi 70 bin tevhid evladınızın şifası için gönderdim 🌸 rabbim şafi ismi hürmetine şifa versin size bağışlasın korktuğumuzdan korusun inşallah 🙏🏻♥️