Wee kaşıkları çok işlevsel yumuşaklık anlamında en beğendiğim çok yeterli oldu bize yani. Herhangi bir marka en az 2 çeşit Önlük, meyve süzgeci kesinlikle olması gerek. Tabak biraz keyif işi olmasada olur evde herhangi bir tabakta oluyor. Ben yinede almıştım. Kapaklı Mini saklama kapları ŞART.Hem cam hem plastik olmalı 2 cam 3 plastik bitanede biraz daha büyük myceyin sıkı kapaklısını almıştım, bir Dışarı giderken içine çorbasını, yaptığınız mamasını, püresini vs koymak için. Mama sandalyesi olmazsa çok zorlanırsınız cocuk orda ancak sabit duruyor ama önerilerin en başı 6aylık olması😌🙏 Eşyalardan daha önemlisi ise gıdası süt ve bal 1 yaşa kadar verilmiyor zaten. Çokta sağlıklı değil Alerjik şeylere dikkat ederek ve BEBEK İRMİĞİ, YULAF UNU, TAM BUĞDAY UNU, KEÇİBOYNUZU UNU gibi unlar tavsiye ederim mamalarını hazırlamak için. Valla çok keyifli bir süreç seve seve sabırsızlana sabırsızlana yaptım hepsini. Bebek irmiğini haşlayıp hurmayı ezerek karıştırarak blender yaparak çok güzel bir mama oluyor misal. Bazıları blender kullanmıyo ama çocuğun tadını güzel alması ,yemekten soğumaması için ben blender kullandım.1.5yaşına kadar ona özel yemek çorba vs yaptım. Paketli abur cubur hazır herseyden uzak tutun. Ona sevginizle mamalar hazırlayın ek gıda siteleri takip edin. Çok zevkliydi benim için. Bebek tarhanasıda alın.Suluk şart zaten ilk alışması için mini wee suluklarından almıştım ebebektede var başka markasından o kolay oldu. Bir süre sonra bir büyük başka markaya geçtik, Yoğurdunuzu yapabiliyosanız elde yapın. Yapamıyosanız el yapımı varsa ulaşabildiğiniz ordan alın hazır yoğurt, yoğurt değil. Kabızlık süreci olabilir hurma ve kayısı mamalarıyla çözülen bir süreç. Bebek ürünleri satan internette og natural, bey organik, wefood markaları var tertemiz içerikleri.