tekbasimabakiyorum umayasya01 10 gündür park yatağa alıştırmaya çalışıyorum 10 dk’da bir uyanıyor. Pes edicem ben de 🤣 illa benimle uyumak istiyor
umayasya01 tekbasimabakiyorum Alıştıysa demekki annesi ☺️ benim kızım da ilkler de hamak beşikte hep uyuyordu sonrası anne yanı beşşiğine katıyordum oturmaya başlayınca tehlikeli olur düşüncesine girdim ayağıma alıştı diğer beşşikde hiç sallayarak uyumadı sevmiyor 🥲
Prenses_Liya Bu dönemde herkeste Oluyor demek Kızım 1 yaşına girdiğinden beri uyku yok Gece 1 sabah 5 6 Uykusuzluktan sallamaktan bittim Dişe bağlıyorum ben Bu yaşlarda herkeste uyku gerilemesi oluyor demekki keşke bir çaresi olsa
umayasya01 Prenses_Liya Atak dönemi de diyorlar 1 yaşından sonra kızım gece kalkıp oturuyordu sallıyordum saatlerce dalma sorunumuz olduğundan hemen uyumuyordu dişten yana hiç bir sıkıntı çekmedim çok şükür uyanık kalma saatleri de artık uzuyor hemen uykuları da gelmiyor artık neye yorumlıcamı şaşırdım 🥹
umayasya01 1Umut Çok şükür gece sadece su içmeye uyanıyor kızım dişten yana da sıkıntı çekmedim sadece tek sorunum ayağımda saatlerce sallamam ve geç dalması 🥲 gece yatmadan cicibebe muz iki kaşık yoğurt pekmez ceviz bunları karıştırıp yediriyorum
1Umut umayasya01 asla muz ,pekmez yemedi oğlum.Meyve yemiyor hiç.İsine gelirse bazen yemek yiyor.Aşırı zor bir bebek yemek konusunda.Her türlü işi zora sokuyor bu bebem.
umayasya01 Sultan33 Belki bir yeri ağrıyordur burnu da akıyorsa ilerlemeden ayaklarının altına bebek vikisin den sür ilaca karşı alerji durumu yoksa tatlı kaşığıyla colpol vermeni öneririm