bonusinem Herkese selam kızlar ilk kez buraya bi konu açıyorum. Eşiniz size doğum hediyesi aldı mı ?! Aldıysa ne aldı ? Benimki bana dile getirmem rağmen oralı olmadı gibi her zamna önem veren eşim bu konuda beni üzdü açıkcası.
birmelekannesi__ bonusinem hiçbirşey almadı ilkinde. Bunda ise Reşat altın yaptırdım. Dahasına gücümüz yetmez bileziğe falan yani. Buna şükür. Tabi takıp göstermicem kimseye. Kulpsuz yaptık zaten aramızda sadece hediye yaptı
BelaCivciv bonusinem O da anın heyecanına kapılmıştır, unutmuştur vs. Yani doğum için hediye alınmasına gerek var mı ki ya? Üzülüp kafaya takılacak bir konu değil bence.
ilkaay0 bonusinem hamileyken altın bileklik doğunca da Adana burması almıştı. Daha sonra hepsini geri satıp borç ödedi 😆😆
Beratim17 Aile ağacı olan altın kolye yaptırmış, mutlu olmuştum lohusayken mutlu olmaya ihtiyacı oluyor insanın.
yigidoo02 BelaCivciv ya neden olmasın ki o kadar zorlu bir sürecin ardından lohusa psikolojisiyle gelecek olan bir hediye insanı ne kadar mutlu eder.Ne kadar mutlu eder dedim çünkü bilmiyorum benim herif almadı 😅
beyzzsenturkk_ bonusinem telefona ihtiyacım vardı doğum yaptıktan sonra durumumuz sıkışık olmasına rağmen altınlarımın üstüne katıp telefon aldı biraz daha borç içindeyiz şu an gelecek yaz nasipse yenileyecek ama doğum hediyesi olarak istediğim bişey değildi ihtiyaçtı benimkisi bence maddi imkanı varsa olabilir yoksa eşleri darlamak anlamsız
Ezonunannesi2012 bonusinem aldı ama şart değildi zaten kesemiz bir ha onun parası ha benim ne farkeder zaten istediğim bi şeyi hemen alır özellikle hediye almasına gerek yok yani
papatyamakelebek bonusinem Alınması şart değil tabii ama eşim almıştı. Bende önceden düşünüp eşime almıştım. Sonuçta baba oldu.
belinay0316 bonusinem kızımla bana künye almış ama çok gerekli değil zorlicakca zaten bebek yeni doğunca masraflar artıyor o yüzden çok gerekli değil
tarcinnn bonusinem yani bence gerek yok ama eşim aldı yine de. Dyson airwrap alalım dedi pahalı dedim ben altın yapıp o kadar vereyim sana sen istediğin şeye harca dedi tabii ki harcamadım 😂😂 sonra senin alacağın yok deyip dysonı da aldı 😂 ben de ona istediği bir şeyi aldım ama baba olma hediyesi tabi o bin lira falandı 😂😂😂
Yagmurcmn bonusinem gerçekten çocuk bakım ve evde yardımcı oluyosa gerek yok bence normal hayatta sizi hoş tutup önemseyip veya aldığınız şeylere ihtiyaçlarınıza müdahake etmemesi yeterli
kader03 Aldı eşim incedir her özel günlerde büyük küçük fark etmez mutlaka bir şey yapar doğumda da aldı çiçek yaptırdı aile kolyesi ve beğendiğim bir yüzük vardı onu da almış gerek yoktu ama düşüncelidir