Kubraaybars Satranc bak ben bu şekilde aldım birde anne yanı beşiği almıştım korumalıkları çıktığında tek kişilik baza oluyor aynı zamanda alt çekmecesi yatak boyutunda oraya baza koyduğunda çift kişilik yatağa dönüşüyor canım
zencefildiye_birii Satranc bebeğiniz kaç aylık yada kaç yaşında benim bebeğim 11 aylık montessori yatak aldım çok memnunum birlikte rahatça uyuyoruz iki aydır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım
sweetasya Satranc direk yatak markası soruyorsunuz sanırım. Kızıma wellmat marka yatak aldık prima diye geçiyordu modeli sanırım. Hem omuriliği destekliyor hem kaliteli yatak
Satranc Kubraaybars ya teşekkür ederim ama ben iç yatak için öneri istedim bazasını aldım henüz gelmedi 😊
Miranalimom zencefildiye_birii oğlum 2 yasinda bende montesori düşünüyorum rica etsem resim atabilirmisiniz
Satranc zencefildiye_birii 2.5 yaşında çilekte bazasını aldım ama iç yatak almadım. Süngerini yani onu sordum aslında 🙊
Gokturk_ Miranalimom Buraya tıklayın resmî yükle diyip link çıkınca da kopyalaya tıklayıp buraya yapıştırın ☺️