AEgemm Sinemeknci benimkisi uyumuyor bile 7 saat uyanık kaldı dün sabah 6 da uyuduk öğlen 12 de uyandı daha bu saate kadar en fazla 3 saat uyumuştur toplamda daha şimdi uyudu bakalım kaç dk sürecek
Sinemeknci AEgemm gündüzleri bazen 15 bazen 20 dakika uyuyor o uyandıkça tekrar uyutuyorum ya da yanına yatıyorum tekrar uykuya geçirmeye çalışıyorum yoksa mızmızlanıyor hep
Deniz3520 Elf_moms Canımmm annem bizde yaşadık su an 18. Aydayız inanan sabretmekten başka bi seçenek yok maksimum 3 hafta sürmüştü bizde Allah yardımcınız olsun ama geçiyor korkmayın
Elf_moms Deniz3520 gerçekten çok zor bir dönem .sabır önemli bazen ne yapsan elin kolun bağlanıp kalıyor.bebise bağlı kalıyor herşey
_Goktugunannesi__ Elf_moms korkutmak istemem ama bizde hiçbişey fayda etmemişti 2 hafta çektim masajlar duş kuran dinletmek süpürge sesi yani iyi gelmedi ne yaptıysam
kucuksevgilim Elf_moms 4 ay 14 günlük olduk bu gece tam olarak hissettirdi atak kendini sürekli uyandı ama neler atlatmadık bu da geçici
Rumeysa34 Ayy ölüyorum 1 haftadır yemin ederim ne uyku ne iştah hep huzursuz sessiz sakin kızım gitti yerine bambaşka biri geldi ne olur geçsin gare ben bittim 😩
Elf_moms Rumeysa34 bizden de öyle memede uyuyup kalmayı severdi memeyi reddeder oldu,sürekli bir ağlama.iki gün önce tetenoz aşımı yaptirmistim üstüne bu tam oldu